Logo

Nyheder og pressemeddelelser

Nyheder og pressemeddelelser fra Nordisk Film

Kategorier
Pressemeddelelser
Vind 10.000 kr. for god biografidé Vind 10.000 kr. for god biografidé Vind 10.000 kr. for god biografidé
Biografer Nyheder

Vind 10.000 kr. for god biografidé

Nordisk Film Biografer lancerer nu en storstilet konkurrence for at få flere unge gæster i biograferne. Også i fremtiden skal biograferne ligge i top, når det gælder den unge generations fritidsinteresser. Hvem har de bedste idéer til at sikre det?

 F.C. København og Nordisk Film i markant satsning på e-sport  F.C. København og Nordisk Film i markant satsning på e-sport  F.C. København og Nordisk Film i markant satsning på e-sport
Spil Nyheder

F.C. København og Nordisk Film i markant satsning på e-sport

North er navnet på en ny e-sports-organisation, grundlagt af F.C. København og Nordisk Film, som fra starten stiller med et danskbaseret verdensklassehold. Parterne bag North har ansat Jacob “Maelk” Toft-Andersen som sportsdirektør og vil i verdenseliten inden for e-sport, der er den hurtigst voksende sportsgren målt på økonomi og følgere på verdensplan.

Halvdelen af de danske unge streamer ulovligt Halvdelen af de danske unge streamer ulovligt Halvdelen af de danske unge streamer ulovligt
Nordisk Film Nyheder

Halvdelen af de danske unge streamer ulovligt

Kampagnen Os der elsker film samler filmbranchen, TDC, Blockbuster, Dansk Industri og RettighedsAlliancen for at fortælle, at ulovlig streaming har konsekvenser – for dig, for mig og for alle os der elsker film. Det sker blandt andet gennem en kampagnefilm med Lars Brygmann og Bebiane Kreutzmann. Målgruppen er ikke mindst de unge, hvor halvdelen jævnligt streamer eller downloader film fra ulovlige tjenester eller tjenester, som de er i tvivl om er lovlige.