Logo

Nyheder og pressemeddelelser

Nyheder og pressemeddelelser fra Nordisk Film

Kategorier
Pressemeddelelser
Egmont leverer solidt resultat Egmont leverer solidt resultat Egmont leverer solidt resultat
Nordisk Film Nyheder

Egmont leverer solidt resultat

Med resultatfremgang i tre ud af fire divisioner og en omsætning på 11,6 mia. kr. kom mediekoncernen Egmont solidt ud af 2016. Egmont har digital vækst og fremgang i nye forretninger som led i strategien ”Grow with the Modern Consumer”. Resultatet på 523 mio. kr. er præget af vækstinvesteringer og øgede indholdsomkostninger. Egmont donerede 97 mio. kr. til at hjælpe børn og unge samt til at støtte filmtalenter.

Unge ændrer holdning til ulovlig streaming Unge ændrer holdning til ulovlig streaming Unge ændrer holdning til ulovlig streaming
Nordisk Film Nyheder

Unge ændrer holdning til ulovlig streaming

Kampagnen “Os der elsker film” fortæller, at ulovlig streaming har konsekvenser, og det budskab har ikke mindst de unge taget til sig. Hver fjerde dansker mellem 15 og 24 år, som har set kampagnen, er enten stoppet med at bruge de ulovlige tjenester eller vil nedsætte forbruget.

Vind 10.000 kr. for god biografidé Vind 10.000 kr. for god biografidé Vind 10.000 kr. for god biografidé
Biografer Nyheder

Vind 10.000 kr. for god biografidé

Nordisk Film Biografer lancerer nu en storstilet konkurrence for at få flere unge gæster i biograferne. Også i fremtiden skal biograferne ligge i top, når det gælder den unge generations fritidsinteresser. Hvem har de bedste idéer til at sikre det?

 F.C. København og Nordisk Film i markant satsning på e-sport  F.C. København og Nordisk Film i markant satsning på e-sport  F.C. København og Nordisk Film i markant satsning på e-sport
Spil Nyheder

F.C. København og Nordisk Film i markant satsning på e-sport

North er navnet på en ny e-sports-organisation, grundlagt af F.C. København og Nordisk Film, som fra starten stiller med et danskbaseret verdensklassehold. Parterne bag North har ansat Jacob “Maelk” Toft-Andersen som sportsdirektør og vil i verdenseliten inden for e-sport, der er den hurtigst voksende sportsgren målt på økonomi og følgere på verdensplan.

Halvdelen af de danske unge streamer ulovligt Halvdelen af de danske unge streamer ulovligt Halvdelen af de danske unge streamer ulovligt
Nordisk Film Nyheder

Halvdelen af de danske unge streamer ulovligt

Kampagnen Os der elsker film samler filmbranchen, TDC, Blockbuster, Dansk Industri og RettighedsAlliancen for at fortælle, at ulovlig streaming har konsekvenser – for dig, for mig og for alle os der elsker film. Det sker blandt andet gennem en kampagnefilm med Lars Brygmann og Bebiane Kreutzmann. Målgruppen er ikke mindst de unge, hvor halvdelen jævnligt streamer eller downloader film fra ulovlige tjenester eller tjenester, som de er i tvivl om er lovlige.