Logo

Nyheder og pressemeddelelser

Nyheder og pressemeddelelser fra Nordisk Film

Kategorier
Pressemeddelelser
Trailer og plakat til storfilmen BORG er klar! Trailer og plakat til storfilmen BORG er klar! Trailer og plakat til storfilmen BORG er klar!
Film Nyheder

Trailer og plakat til storfilmen BORG er klar!

Den 14. september er der dansk premiere på den længe ventede film om tennisstjernen Björn Borg, som er instrueret af danske Janus Metz. Plakaten og traileren er nu klar – der er lagt op til et medrivende drama, hvor historien om den første og største tennisstjerne fortælles. 

Nordisk Film og japansk spiludvikler skyder millioner i at udvikle Virtual Reality i Norden Nordisk Film og japansk spiludvikler skyder millioner i at udvikle Virtual Reality i Norden Nordisk Film og japansk spiludvikler skyder millioner i at udvikle Virtual Reality i Norden
Spil Nyheder

Nordisk Film og japansk spiludvikler skyder millioner i at udvikle Virtual Reality i Norden

Nordisk Film og den japanske spiludvikler gumi Inc. er gået sammen om at lancere accelerator-programmet Nordic VR Startups, der skal fremme udviklingen af Virtual Reality (VR) og Augmented Reality (AR) i de nordiske lande. 15 mio. kroner er i første omgang blevet investeret i projektet, hvor nordiske VR- og AR-udviklere kan ansøge om at komme med i programmet og få støtte til at realisere deres projekter.

Game on! Game on! Game on!
Nordisk Film

Game on!

Nordisk Film har netop investeret et trecifret millionbeløb på at købe sig ind i svenske Avalanche Studios, der står bag spil som “Just Cause”, “Mad Max” og “theHunter”. Det er Mikkel Weider og Martin Walfisz fra Nordisk Film Games, der skal løfte et af Nordisk Films nye satsningsområder og investere i en række computerspilsfirmaer. 

Airmagine tilbyder nyt realtime reklamekoncept i Københavns Lufthavn Airmagine tilbyder nyt realtime reklamekoncept i Københavns Lufthavn Airmagine tilbyder nyt realtime reklamekoncept i Københavns Lufthavn
Biografer

Airmagine tilbyder nyt realtime reklamekoncept i Københavns Lufthavn

Som den første lufthavn i verden indfører Københavns Lufthavn nu, at bureauer og annoncører kan købe reklameplads digitalt direkte på lufthavnens 165 reklameskærme. Det er et samarbejde mellem Egmont-ejede Airmagine og Adform, der introducerer såkaldt programmatic-salg, som herhjemme ellers kun har været forbeholdt online-markedet.

Twentieth Century Fox Film indgår aftale med Nordisk Film om distribution af film i Norden Twentieth Century Fox Film indgår aftale med Nordisk Film om distribution af film i Norden Twentieth Century Fox Film indgår aftale med Nordisk Film om distribution af film i Norden
Film Nyheder

Twentieth Century Fox Film indgår aftale med Nordisk Film om distribution af film i Norden

“Abernes Planet: Opgøret”, “Kingsman: The Golden Circle”, “The Mountain Between Us”, “Murder on the Orient Express” og “The Greatest Snowman”. Det er nogle af de Hollywoodfilm, som danskerne kan glæde sig til at se i biografen. Nordisk Film har netop indgået en aftale med Twentieth Century Fox Film om at distribuere alle det amerikanske selskabs film til de danske biografer.  

Egmont leverer solidt resultat Egmont leverer solidt resultat Egmont leverer solidt resultat
Nordisk Film Nyheder

Egmont leverer solidt resultat

Med resultatfremgang i tre ud af fire divisioner og en omsætning på 11,6 mia. kr. kom mediekoncernen Egmont solidt ud af 2016. Egmont har digital vækst og fremgang i nye forretninger som led i strategien ”Grow with the Modern Consumer”. Resultatet på 523 mio. kr. er præget af vækstinvesteringer og øgede indholdsomkostninger. Egmont donerede 97 mio. kr. til at hjælpe børn og unge samt til at støtte filmtalenter.