casper-christensen-og-frank-hvam.-foto-af-holly-stein

KLOVN FOREVER

27.05.2015

Med lidt over fire måneder til årets store danske filmbrag er nedtællingen til premieren  på KLOVN FOREVER d. 24. september for alvor gået i gang.

I disse dage er hovedkræfterne bag filmen - hovedrolleindehavere, manuskriptforfattere og producenter Casper Christensen og Frank Hvam, instruktør Mikkel Nørgaard samt producer Jesper Zartov - i Cannes for at sælge og promovere filmen til udlandet.

KLOVN FOREVER er den længe ventede opfølger til mastodontsuccesen ”Klovn - The Movie”, som tog Danmark med storm i 2010. Her blev filmen både en gedigen kritikersucces med flotte anmeldelser hele vejen rundt og én af de bedst sælgende danske film i nyere tid.

Historien
Fem år er gået siden sidst, og Casper og Frank står ved en skillevej. Hvad er det de vil? Og hvad betyder de egentlig for hinanden, når det kommer til stykket? Venskabet sættes på den ultimative test, og undervejs udsætter Casper og Frank sig selv og hinanden for deres livs prøvelser - både i trygge omgivelser herhjemme og tværs over Atlanten i Drømmenes By, Los Angeles. Her flytter Casper hen for at forfølge sin karriere, men for at redde venskabet sætter Frank efter ham… I sidste ende må de to venner stille sig selv spørgsmålene: Eksisterer der overhovedet sådan noget som "venner for evigt"? Og hvad skal man hævne, og hvad skal man tilgive her i livet? Én ting er sikkert... Nu er det alvor!

Nye og gamle ansigter
Som altid i ”Klovn” er KLOVN FOREVER befolket med både nye og gamle ansigter. Der er - naturligvis – gensyn med Mia Lyhne og Iben Hjejle, men også Elsebeth Steentoft som Pykker, Niels Weyde som Ole og Lars Hjortshøj dukker op. Herudover medvirker bl.a. Nikolaj Coster-Waldau, Johannes Riis, Tina Hjortshøj Bilsbo, Ib Michael og Ulrich Møller-Jørgensen, og sidst men ikke mindst er der debut til Simone Colling som Caspers voksne datter Cille.

Se første klip fra filmen her: