cover-sodemann01-new

Nordisk Film får ny HR-direktør

17.08.2017

Nordisk Film har ansat en meget erfaren leder og HR-professionel som ny HR-direktør. Lotte Sodemann Sørensen kommer fra eBay og skal bringe HR endnu tættere på forretningen i Nordisk Film.

Lotte Sodemann Sørensen er ansat som ny HR-direktør i Nordisk Film. Hun kommer fra en stilling som HR-Vice President i eBay med ansvar for Europa, Mellemøsten og Afrika. Lotte Sodemann Sørensen har mere end 15 års erfaring med ledelse og HR og har bestredet en række stillinger inden for både forretning og HR, internationalt og i Danmark i bl.a. eBay og Den Blå Avis.

Nordisk Films nye HR-direktør er uddannet fra Aarhus Business College og Harvard Business School. Lotte Sodemann Sørensen er bl.a. ekspert i at bygge strategiske HR-planer som en integreret del af forretningsstrategien, og hun bringer årelang erfaring i leder- og talentudvikling samt rådgivning og coaching af topledelse med sig. 

”Jeg er stolt over at vi har kunnet tiltrække en kapacitet som Lotte, der har haft en spændende karriere inden for ledelse og HR både i Danmark og internationalt. Lotte vil forsætte arbejdet omkring vores ambition om at bringe HR endnu tættere på vores forretninger og strategier,” siger Allan Mathson Hansen, der er koncerndirektør i Nordisk Film, som er en del af Danmarks største mediekoncern, Egmont. 

”Jeg har gennem årene fulgt Egmont og Nordisk Film og synes jo, at det, vi skaber, og værdierne er super attraktive. Nordisk film er ambitiøs og i rivende udvikling, så jeg glæder mig til, at jeg nu kan blive en del af teamet og til arbejdet med at udvikle forretningen og organisationen mod en spændende fremtid.” siger Lotte Sodemann Sørensen. 

Lotte Sodemann Sørensen tiltræder stillingen som HR-direktør i Nordisk Film den 1. september 2017.