guidance

Nordisk Film satser på indhold til unge og indgår partnerskab med Awesomeness

22.06.2017

Som led i en strategisk satsning på indhold målrettet unge har Nordisk Film nu indgået en partnerskabsaftale med Awesomeness, der er det hurtigst voksende brand inden for underholdning til Generation Z. Nordisk Film skal bringe populære serier som Freakish, Guidance og You’ve Been t@gged til det nordiske marked. 

Det amerikanske selskab Awesomeness, der er en førende multi-platforms medievirksomhed med indhold til unge, har indgået en partnerskabsaftale med Nordisk Film. Aftalen betyder, at Nordisk Film eksklusivt vil stå for distributionen af alle AwesomenessTVs programmer og kommende nye titler i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Aftalen inkluderer premium-serier som blandt andre Freakish, Guidance, You’ve Been t@gged og mange flere.  

Partnerskabet støtter op om Nordisk Films strategi om at arbejde med digital-first-brands, som producerer indhold af høj kvalitet, for at komme i kontakt med unge på forskellige medieplatforme på tværs af Norden.

Nordisk Film og Awesomeness vil i forbindelse med partnerskabet udvikle nye strategiske muligheder og forretningsmodeller. 

“Aftalen med Awesomeness er en fantastisk mulighed, og vi ser frem til at udvikle partnerskabet, der vil give os direkte adgang til millioner af unge mediebrugere. Awesomeness producerer premium indhold, som har stor interesse for teleselskaber, streaming-kanaler og broadcastere, og vi ser et stort marked i de nordiske lande,” siger Kenneth Wiberg, der er direktør for Nordisk Film Distribution. 

“I Nordisk Film har vi fundet den perfekte partner, som kan bringe vores premium-serier ud til det globale Generation Z-publikum. Vi er glade for at arbejde sammen med dem, da de forstår behovet på det nordiske marked for indhold, der er målrettet teenagere og unge,” siger Rebecca Glashow, som er Head of Worldwide Distribution for Awesomeness.