playstation4-foto-2---kamp-om-konsollerne-1200x450

PlayStation fejrer PS4 med Danmarks største online fødselsdagsfest

28.11.2014

PlayStation 4 har nu været på markedet i ét år – og det skal fejres!

PlayStation Danmark markerer 1-års fødselsdagen med intet mindre end et 12-timers uafbrudt livestream-event, som kan følges direkte via Twitch. Clemens og Christian, dagens værter, styrer slagets gang og vil i de 12 timer spille årets fedeste PS4-spil, få masser af spændende gæster i studiet, lave konkurrencer og udfordringer, dyste mod seerne via Share Play og en masse andet. Og du kan se med direkte – fra start til slut – på lørdag den 29. november 2014.
 
Den 29. november sidste år landede PlayStation 4 i Danmark. Her præcis ét år senere er konsollen allerede blevet solgt i over 14 millioner eksemplarer på verdensplan. Og for at fejre fødselaren inviterer PlayStation Danmark alle danske spilentusiaster med til en vild online fødselsdag i gaming-universets tegn på lørdag den 29. november klokken 12.00.
 
12 timers uafbrudt streaming
Det er de to officielle PS4-anmeldere Christian Sølby og Clemens Koch, der vil være dagens værter og styre det 12-timers uafbrudte livestream-event, som kan følges direkte via PlayStation Danmarks officielle Twitch-kanal. 
 
De vil blandt andet se nærmere på årets bedste spil og præsentere nogle af de sejeste spilnyheder. Samtidigt vil de få besøg af en masse gæster – blandt andre racerkøreren Frederik Nymark, der kommer forbi til et spil Driveklub, og rapperen Klamfyr fra Suspekt, som har planer om at give værterne tæsk i FIFA.Derudover vil der løbende være spændende konkurrencer med fede præmier, skøre aktiviteter og højt humør – så det gælder om at holde sig til. 
 
Gaven fra PS4 til forbrugerne – Share Play
I forbindelse med den seneste opdatering til PlayStation 4 blev funktionen Share Play tilgængelig. Share Play er en ny feature, der gør det muligt at spille mod sine venner via PSN – også selvom de ikke selv ejer spillet. Få dine venner til at se med, mens du spiller dine yndlingsspil, eller giv dem mulighed for selv at deltage ved at overdrage styringen. I kan også spille lokale multiplayer-spil sammen.
 
Få meget mere information om Share Play, når Clemens og Christian byder velkommen til årets sjoveste fødselsdag!