efk-poster-sort-web

Trailer og plakat til EN FRYGTELIG KVINDE er klar! Biografpremiere den 25. december 2017

10.10.2017

Nordisk Film Production og Nordisk Film Distribution har udsendt trailer og plakat til Christian Tafdrups komediedrama EN FRYGTELIG KVINDE, som får premiere over hele landet 1. juledag 2017. 

Tafdrups anmelderroste spillefilmsdebut Forældre (2016), indbragte ham både en Robert- og Bodilstatuette, og nu er han klar med sin anden spillefilm. Christian Tafdrup har sammen med sin bror, Mads Tafdrup, skrevet manuskriptet til EN FRYGTELIG KVINDE, som med inspiration fra brødrenes egne oplevelser handler om kvindens frygtelige dominans i parforholdet. I hovedrollerne ses Amanda Collin og Anders Juul i deres livs største filmroller til dato. 

EN FRYGTELIG KVINDE er et komediedrama om alt det frygtelige, kvinder kan gøre mod mænd i et moderne parforhold, set gennem mandens øjne. Da Rasmus møder Marie, er han sikker på, at han har mødt kvinden i sit liv. Men der går ikke lang tid, før hun viser sig som et besidderisk og manipulerende væsen, der snedigt piller ham fra hinanden.

Manuskriptet til EN FRYGTELIG KVINDE er forfattet af Christian Tafdrup og hans yngre bror Mads Tafdrup, som med denne film debuterer som filmmanuskriptforfatter.

Filmen er produceret af Marta Mleczek og Thomas Heinesen for Nordisk Film Production A/S med støtte fra New Danish Screen ved kunstnerisk leder Mette Damgaard-Sørensen. Filmen distribueres af Nordisk Film Distribution A/S.