olsen-banden-web-lille-x

Tyskerne elsker Olsen Banden

06.06.2017

Den ikoniske Olsen Banden-rundvisning kan nu opleves på tysk henover hele sommeren hos Nordisk Film.

I snart 20 år er tyskerne kommet til Nordisk Film for at få mere at vide om Olsen Banden, og det kan vi efter lang tids venten endelig efterkomme. Fra starten af juni til og med slutningen af august, vil der blive lavet en tysk version af den nu klassiske Olsen Banden-rundvisning.

”Vi underholder jo folk på daglig basis, og nu kan vi simpelthen inkludere Olsen Banden rundvisning på tysk, i vores porte folio af underholdningstilbud” siger Mica Stoltze Nielsen, ansvarlig for rundvisningerne på Nordisk Film. 

Især tyskere fra det tidligere Østtyskland er vilde med Olsen Banden-filmene, fordi det var nogle af de få film, som måtte blive vist på østtysk fjernsyn. Olsen Banden-filmene kom igennem nåleøjet, fordi Olsen Banden altid kæmpede for at få kapitalismen ned med nakken, hvilket var meget i den østtyske ånd. Samtidig handler filmene om, at den lille mand godt kan kæmpe imod systemet, hvilket måske har kunnet virke inspirerende på en østtysker, som levede under mange restriktioner i sin hverdag.

De tysksprogede rundvisninger kommer til at foregå på hverdage mandag til fredag kl. 14.00-16.00, og alle er velkomne. Du kan kontakte Nordisk Film Rundvisning for spørgsmål og læse mere om Olsen Banden rundvisning på vores hjemmeside.

Den tyske Olsen Banden-rundvisning er kommet i stand gennem et samarbejde med Scandlines, som giver deres kunder 20 % rabat på rundvisning hos Nordisk Film, og vi glæder os umådeligt meget til at tage imod alle de tyskere, som kommer vores vej og vil høre noget mere om en del af danske filmarv.