Logo

RSS Print

Olsen Banden Rundvisning

Nordisk Film slår scenedørene op for verdens mest eksklusive og autentiske Olsen Banden-udstilling.

  • Olsen Banden foran Scene 3 hos Nordisk Film. Foto: Rolf Konow

    Olsen Banden foran Scene 3 hos Nordisk Film. Foto: Rolf Konow

Vil De virkelig vide hvorfor Nordisk Film er et besøg værd? Det skal vi såmænd sige Dem. Vi har haft en plan om at lave alletiders rundvisning.

Rundvisningen over alle rundvisninger. Det bliver den største vi nogensinde kommer i nærheden af. Det definitive! Det ultimative!.. Det havde De nok ikke ventet, hva?

Tag med vores dygtige guider på en uforglemmelig rejse gennem de 14 originale Olsen Banden film, hvor I vil få mulighed for at sidde med banden i Yvonnes stue, lægge skumle planer på Hallandsens kontor og møde Danmarks mest uduelige kriminalassistent af første grad, Jensen.

Gå på opdagelse i et væld af Yvonnes farverige kjoler og gamle ikoniske rekvisitter fra de 14 film, mens vi fortæller om de fantastiske historier bag produktionerne, og hvorfor Olsen Banden netop gik hen og blev en international succeshistorie. Du har mulighed for at opleve over 60 af de originale rekvisitter fra Olsen Banden på tæt hold!  

Vi garanterer for et utal af gode grin, og en overraskelse eller to, for børn og voksne i alle aldre. Det bliver skidegodt!

Der er mulighed for at købe enkeltbilletter til Olsen Banden rundvisning hos Billetlugen

Du kan glæde en du holder af med et gavekort til Olsen Banden rundvisning lige her.

Er du nysgerrig efter at se, hvordan åbningen af Olsen Banden universet d. 30/09 2016 gik for sig? Så har du her mulighed for at se Dansk Filmskats optagelser fra dagen.