Logo

RSS Print

Biografer

Nordisk Film Biografer er den førende biografkæde i Danmark og Norge, samt en biograf i Sverige fra december 2018, med i alt 44 biografcentre og ca. ti millioner biografgæster om året.

  • Foto: René Roslev

    Foto: René Roslev

Biografen tilbyder oplevelser, fællesskab og unikt samvær for alle. Nordisk Film ejer de største biografkæder i Danmark og Norge og er en førende aktør på dette område.

Nordisk Film Biografer har hvert år ca. ti mio. gæster i vores i alt 47 biografer, heraf 23 i Danmark. Alle biografernes sale er udstyret med den bedste og mest moderne digitale teknologi, og vi arbejder målrettet på at udvikle biograferne og bygge nye.

Vores hovedmålsætning er at have meget glade biografgæster hver eneste gang, men biografer handler også om andet end film. En række af salene kan forvandles til scener og koncertsale, i samarbejde med The Metropolitan Opera transmitterer vi operaforestillinger direkte fra New York, og i det hele taget afholder biograferne løbende alskens særarrangementer, transmissioner af sportsbegivenheder m.v, og Imperial i København, Nordeuropas største enkeltstående biografsal, bliver flittigt brugt til både gallapremierer og prisuddelinger.

Og filmoplevelsen begrænser sig ikke kun til biograferne. Gennem vores communities kino.dk og filmweb.no kan man læse om filmene, se trailers og købe billetter, ligesom det er muligt at dele sin filmoplevelse, anmelde og diskutere med andre brugere.