Logo

RSS Print

Film distribution

Nordisk Film Distribution bringer film til markedet i Norden og dækker både biograflancering, video-, tv- og digitaldistribution samt internationalt salg.

  • Foto: Vizeum

    Foto: Vizeum

Nordisk Film Distribution investerer i lokale nordiske titler i Danmark, Norge, Sverige og Finland og har en samarbejdsaftale med det amerikanske filmselskab Lionsgate om distribution af indy-titler i Norden. I 2017 er der indgået aftale om at distribuere alle 20th Century Fox film direkte til biograferne i Danmark og Finland. Der er ligeledes formet en aftale med Participant Media om at distribuere deres film produceret gennem Amblin Partners til Danmark, Norge, Sverige og Finland. 

Vores katalog af film og tv-serier indeholder mere end 3.000 titler og er det mest omfattende i de nordiske lande, hvilket gør Nordisk Film til det største label i Norden.

Nordisk Film Distribution har blandt andet stået bag lanceringen af store titler som ”Så Længe Jeg Lever” (DK), ”Borg” (SE), ”Journal 64” (DK), ”La La Land” (US), ”Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” (US) og ”Deadpool 2” (US).


Internationalt salg
Nordisk Film Distribution driver sammen med Zentropa det internationale salgsselskab TrustNordisk, som varetager salg og markedsføring af begge selskabers titler på internationale markeder uden for Norden.