Logo

RSS Print

Venuepoint

Venuepoint har siden 2004 være professional billetdistributør. I dag er Venuepoint aktiv i Norge, Sverige og Danmark med portalerne billetlugen.dk, billettportalen.no og biljettforum.se. 

Venuepoint er ikke blot et billetsystem, men rådgiver aktivt om markedsføring, salgsstrategi, kundekommunikation, CRM og giver en unik indsigt i, hvad der driver billetsalg. Kunderne tæller nogle af de største arrangører i Skandinavien: musikpromoters, opera- og kulturhuse, festivaler, sportsklubber, koncertsteder og mange flere. Målet er at levere den bedste platform for billetsalg i Skandinavien, baseret på en grundig forståelse for kunder, marked og teknologiske trends. 

I 2016 indgik Nordisk Film med Venuepoint et joint venture med det tyske selskab CTS Eventim. Ejerforholdet af Venuepoint er delt lige mellem Nordisk Film og CTS Eventim, som hver ejer 50 procent.

CTS Eventim er den næststørste udbyder af billetsalgstjenester i verden og den førende på det europæiske marked og samarbejdet skal skabe en førende skandinavisk billetsalgsoperatør. 

  • Direktør i Venuepoint: Jens B. Arnesen