Logo

RSS Print

Nordisk Film / SPRING

SPRING er talentudviklingsafdelingen i Nordisk Film Production, der har til formål at opdyrke en ny generation af filmtalenter.

  • Foto: Eliten

    Foto: Eliten

Produceren Lina Flint og manuskriptforfatteren Emil Nygaard Albertsen skal med Nordisk Film / SPRING opbygge et ungt og kreativt filmmiljø hos Nordisk Film. Afdelingen skal skabe rammerne om et kreativt inspirerende og legesygt rum, der undersøger og sikrer lysten, nyskabelsen, friheden og eksperimenterne for vores generations mest lovende filmskabere. Ambitionen er at dyrke kreativ innovation af processer, form og indhold for både film og TV-serie produktion.

Nordisk Film arbejder målrettet på at kunne sikre danske filmsuccesser også i fremtiden og går derfor forrest i udviklingen af nye filmtalenter. På denne måde sikres et fokus på fornyelse i film produktion samt kontakt og varige relationer til morgendagens store filmskabere. Initiativer giver derfor mulighed for at forme fremtidens film produktion i Nordisk Film samt at tegne en ny generation af filmskabere i dansk film.
Lina Flint er nyuddannet producer fra Den Danske Filmskole. Hun har produceret den prisbelønnede Eliten, som er en low budget-spillefilm. Emil Nygaard Albertsen er uddannet manuskriptforfatter fra Filmskolen 2013 og har skrevet manuskript til Eliten.

Tilknyttede talenter til Nordisk Film / SPRING tæller bl.a. Thomas Daneskov, som har instrueret Eliten, instruktøren Gustav Möller, færdiguddannet fra Filmskolen i 2015, samt animationsinstruktøren William Reynish.
Nordisk Film / SPRING er på nuværende tidspunkt i udvikling med tre spillefilm, to TV serier, en dokumentar og en animationsfilm.

Læs mere om Nordisk Film / SPRING her.