Logo

RSS Print

Kontakt

Hovedkontor

Nordisk Film A/S
Mosedalvej 14
2500 Valby
Denmark
+45 70 20 21 22

Spørgsmål til Nordisk Film Biografer kan ske direkte via e-mail.

Du er altid velkommen til at kontakte os, men måske du kan finde svar på dit spørgsmål i vores FAQ herunder.

FAQ

Biograf / Billetter Find svar på spørgsmål vedrørende Nordisk Film Biografer og billetkøb.

Spørgsmål til Nordisk Film Biografer kan skrives direkte til deres e-mail.
Film / Distribution / Produktion Presse: Se pressekontakter

Distribution til udlandet: Kontakt venligst TrustNordisk

Filmproduktion: Kontakt venligst Nordisk Film Production producerassistenter.

Udgivelsesdatoer på DVD og andre formater: kontakt venligst Kundeservice på tlf. +45 70337000.

Filmvisninger på offentlige steder (skoler, hoteller, fly): Kontakt venligst Nordisk Film Vision.

Rettigheder og klipslag: Spørgsmål sendes til vores Legal Team

Jura: Andre spørgsmål kan du stille til vores Legal Team

Film i tv: Forespørgsler om at få vist specifikke film i tv bedes du rette til tv-stationenerne.

Manuskriptideer: Før du indsender dit manuskript, kan det være værd at overveje, om din ide vil have bedre chancer for at få et liv gennem andre kanaler, som f.eks. på en filmuddannelse eller på et filmværksted, hvis du ikke har beskæftiget dig med film før.
Hvis du efter disse overvejelser stadig ønsker, at vi får kendskab til din ide, skal synopsis (max. 3 sider) og din baggrundsinformation sendes til vores producerassistenter Maria Fogt eller Nawa Al-ani. Du kan desværre kun forvente et svar, såfremt vi er interesserede i at høre mere.

Anmelder: Hvis du ønsker at blive anmelder skal du kontakte et af de medier der anmelder film, fx cinemaonline.dk eller filmcitat.dk.
Er du blogger kan du kontakte vores Social Media Manager med oplysninger om din blog, hvad du skriver om og hvilke film du synes om.
PlayStation Teknisk assistance: Kontakt venligst vores support.

Defekt PlayStation eller anden reklamation - Udland (gælder EU-lande, Island, Lichtenstein, Norge og Schweiz): Hvis du oplever problemer med dit produkt, eller det er defekt, og du har købt produktet i en af de ovennævnte lande, kontakt venligst enten vores PlayStation-support (se punktet Teknisk assistance) eller en hvilken som helst lokal PlayStation-forhandler.

Returhåndteringen gennem en lokal PlayStation-forhandler er den mest effektive, idet du som kunde undgår at skulle pakke og sende produktet til vores lokale kundeservice selv.

Hvis du oplever problemer med at returnere et defekt produkt til din lokale PlayStation-forhandler, bed venligst forretningen om at kontakte Nordisk Films kundeservice for at få et returnummer.

Defekt PlayStation eller anden reklamation - Dit hjemland: Hvis du oplever problemer med dit produkt, eller det er defekt, og du har købt produktet i dit hjemland, bør du kontakte den lokale PlayStation-forhandler, hvor du har købt produktet.

Returhåndteringen gennem en lokal PlayStation-forhandler er den mest effektive, idet du som kunde undgår at skulle pakke og sende produktet til vores lokale kundeservice selv.

Hvis du oplever problemer med at returnere et defekt produkt til din lokale PlayStation-forhandler, bed venligst forretningen om at kontakte Nordisk Films Kundeservice for at få et returnummer. 
Rundvisning Nordisk Film har en fascinerende historie fyldt med glamour, stjernestøv og røverhistorier. Kom ud og få en spændende rundvisning. Klik her for mere information.
Pressekontakter Se pressekontakter.
Andre spørgsmål Plakater: Vi opbevarer ikke plakater på Nordisk Film. Plakater fra vores produktioner kan købes på DFI's hjemmeside.

Sponsorater: Nordisk Film har besluttet at støtte færre, men større projekter, hvorfor vi desværre ikke kan imødekomme ønsker om sponsorering. Nordisk Film Fonden tildeler halvårligt legater til medierelevante projekter, der har behov for finansiel støtte. Klik her for mere information.

Nordisk Film TV: Nordisk Film TV er pr. 2009 ejet af det franske medieselskab Banijay Entertainment, og hører ikke længere under Nordisk Film. Klik her for at besøge Nordisk Film TV.

Job: Du kan læse mere om job i Nordisk Film her.

Salg: Vil du høre mere om at være forhandler af Nordisk Films produkter, kontakt venligst Kundeservice på tlf. +45 70337000.