Logo

RSS Print

Picture This_

Nye teknologier åbner op for nye produktionsmetoder og nye måder at opleve film på. PictureThis_ konferencen forsøger at kortlægge hvordan inddragelse af ny teknologi kan bidrage til at løfte kreativiteten og effektivisere filmproduktionen.

PICTURE THIS_ udforsker skæringspunktet mellem historiefortælling, ny teknologi og visioner for fremtidens filmproduktion.

Konferencen er igangsat og finansieret af Nordisk Film Fonden, som med initiativet ønsker at give filmbranchen et venligt spark fremad, ”Vi oplever et akut behov i filmbranchen for viden om de muligheder, som ny teknologi kan bidrage med i forhold til at højne filmfortællingen og imødekomme morgendagens udfordringer," udtaler Adm. Direktør for Nordisk Film Allan Hansen på vegne af Nordisk Film Fonden.

Der er hidtil afholdt to PICTURE THIS_ konferencer. Den første PICTURE THIS_17 fandt sted den 30. marts 2017 og PICTURE THIS_18 foregik den 5. april 2018, begge i København.

Til konferencerne har filmudøvere og filmstuderende mødtes med danske og internationale filmproducenter, eksperter og udviklere for at udforske og diskutere den teknologi, der bestemmer, hvordan vi udvikler, producerer og oplever morgendagens spillefilm. 

Innovative filmskabere, teknologi- og brancheeksperter fra ind- og udland deler deres erfaringer og viden i forhold til at skubbe til de filmteknologiske grænser. Til konferencerne er vi blevet præsenteret for works-in-progress, casestudier og nye teknologiske værktøjer inden for bl.a. billed- og lydteknologier, kreative samarbejder mellem instruktører, manuskriptforfattere, producere, fotografer, produktionsdesignere og VFX-supervisorer, perspektiver i virtual reality-formatet, integration af spilteknologi i filmproduktionen og forudsigelser om fremtidens filmoplevelse. 

Læs mere på PictureThis_ egen hjemmeside, på PicthureThis twitter konto og PictureThis_ facebookside.