Logo

RSS Print

Om os

Nordisk Film er en førende underholdningsvirksomhed i Norden og en del af Egmont.

Nordisk Film udvikler, producerer og markedsfører film og tv-serier på tværs af Norden samt leverer produktions- og efterproduktionsfaciliteter til filmproducenter. Selskabet driver biografer i Danmark, Norge og Sverige og står også for distributionen af PlayStation-produkter i de nordiske og baltiske lande. Nordisk Film Games har opbygget et vækstområde inden for gaming og har p.t. en portefølje på seks førende nordiske gaming-selskaber. Desuden står Nordisk Film bag digitale filmtjenester samt virksomheden GoGift, som tilbyder digitale gavekortløsninger.

Gennem Nordisk Film Fonden, som er en del af Egmont Fonden, dygtiggør Nordisk Film talenter og fremmer den gode filmfortælling. Med en årlig bevilling på cirka fem mio. kroner har Nordisk Film Fonden bidraget til udviklingen i den danske filmbranche gennem mere end 20 år ved hjælp af studielegater, projektstøtte, og hæderspriser.

Nordisk Film er verdens ældste, stadig eksisterende filmselskab og har sine stolte rødder i Filmstudiet i Valby i København, hvor selskabet blev grundlagt af Ole Olsen i 1906.