Logo

Nyheder og pressemeddelelser

Nyheder og pressemeddelelser fra Nordisk Film

Kategorier
Pressemeddelelser
Stor børnefest på Nordisk Film Stor børnefest på Nordisk Film Stor børnefest på Nordisk Film
Nordisk Film Nyheder

Stor børnefest på Nordisk Film

April 30, 2019.

Egmont står bag både Nordisk Film, Danmarks største børnebogsforlag Carlsen og Egmont Publishings mange magasiner og blade til og om børn. Nu går de sammen om en kæmpe børnefest med både Sebastian Klein, Rasmus Klump, Mattias Hundebøll, en vaskeægte Anders And-tegner, de nyeste PlayStation-spil og meget mere


DRONNINGEN triumferer på Sundance og i Göteborg med fire priser! DRONNINGEN triumferer på Sundance og i Göteborg med fire priser! DRONNINGEN triumferer på Sundance og i Göteborg med fire priser!
Film Nyheder

DRONNINGEN triumferer på Sundance og i Göteborg med fire priser!

Februar 03, 2019.

En fantastisk international festivaluge for DRONNINGEN blev kronet i aftes og i nat med tre priser på Göteborg Film Festival (hovedprisen ”Bedste Nordiske Film”, ”Bedste Skuespilpræstation” til Trine Dyrholm og ”Publikumsprisen”) og én pris på Sundance Film Festival (”Publikumsprisen” i festivalens internationale hovedkonkurrence ”World Dramatic Cinema Competition”.)

TERNET NINJA har solgt over 650.000 biografbilletter! TERNET NINJA har solgt over 650.000 biografbilletter! TERNET NINJA har solgt over 650.000 biografbilletter!
Film Nyheder

TERNET NINJA har solgt over 650.000 biografbilletter!

Januar 21, 2019.

Ny rekord: Billetsalget til Anders Matthesens nye animationsfilm er fortsat eksplosivt. På under fire uger har filmen allerede solgt over 650.000 billetter (helt præcist 665.126 billetter), og i weekenden har den også slået rekorden for den mest sete danske animationsfilm nogensinde.

Nordisk Film satser stort på Blixen og Bohr Nordisk Film satser stort på Blixen og Bohr Nordisk Film satser stort på Blixen og Bohr
Film Nyheder

Nordisk Film satser stort på Blixen og Bohr

Januar 03, 2019.

Nordisk Film Production planlægger en international storfilm samt en mini tv-serie om Karen Blixen skrevet af dramatikeren Jakob Weis og baseret på en bog af forfatteren Tom Buk-Swienty, som udkommer senere på året. Samarbejdet med Tom Buk-Swienty rummer også filmrettighederne til en kommende biografi om videnskabsmanden Niels Bohr. ”Det er kulminationen på en årelang søgen efter det rigtige samarbejde om at filmatisere to af de største danskeres liv,” siger producer Mikael Rieks.

Traileren til Zentropas komedie MØDREGRUPPEN er offentliggjort! Traileren til Zentropas komedie MØDREGRUPPEN er offentliggjort! Traileren til Zentropas komedie MØDREGRUPPEN er offentliggjort!
Film Nyheder

Traileren til Zentropas komedie MØDREGRUPPEN er offentliggjort!

December 21, 2018.

Så er nedtællingen for alvor begyndt til Zentropas store danske feelgood-komedie MØDREGRUPPEN, der har biografpremiere 7. februar. I dag løftes sløret for filmens trailer, og her får publikum for første gang en smagsprøve på nogle af alle de prøvelser den nybagte mor Line og hendes nye mødregruppe møder undervejs i filmen.