airmagineny

Airmagine lander nye aftaler for lufthavnsreklame

15.01.2019

Egmont-ejede Airmagine, som er specialiseret i digitale reklameløsninger til lufthavne, har indgået aftaler med henholdsvis Esbjerg Lufthavn og Nordic Seaplanes. Airmagine, der fornyligt også indgik en licensaftale med London City Airport, sigter mod yderligere vækst.

Airmagine har indgået to nye aftaler med henholdsvis Esbjerg Lufthavn og Nordic Seaplanes, som står bag vandflyveren mellem København og Århus, om at sælge og præsentere reklamer. Airmagine, der er ejet af mediekoncernen Egmont, leverer i forvejen en intelligent og fuldt digitaliseret reklameløsning til Københavns Lufthavn. 

I Esbjerg Lufthavn er opstillet syv digitale skærme fordelt over hele lufthavnen, mens der for Nordic Seaplanes’ vedkommende er opstillet en digital skærm i hver af terminalerne i København og Århus. Aftalerne betyder, at Airmagine eksklusivt skal stå for at sælge og afvikle reklamekampagner. 

“Vi er meget glade for, at Esbjerg Lufthavn og Nordic Seaplanes nu er blevet en del af vores netværk. Hos Airmagine har vi et fuldt skalérbart koncept, der både kan tilpasses store lufthavne med millioner af passagerer samt mindre organisationer, som ønsker at tilbyde et eksklusivt og professionelt digitalt boost til samarbejdspartnere og annoncører,” siger Jesper Høyer Andersen, direktør i Airmagine. 

”Vi ønsker at fortsætte Esbjerg Lufthavns gode udvikling sammen med vores loyale samarbejdspartnere. Aftalen med Airmagine betyder, at vi kan tiltrække endnu flere kunder med et topmoderne setup,” siger chef for Esbjerg Lufthavn, John Richardt Møller Nielsen. 

“En stor og loyal kundeskare har taget vandflyveren mellem København og Århus til sig. Hos Nordic Seaplanes får annoncørerne derfor adgang til en attraktiv målgruppe, og aftalen med Airmagine betyder, at vi kan præsentere vores passagerer for relevante reklamekampagner som er en naturlig forlængelse af den unikke oplevelse, vi i forvejen tilbyder,” siger adm direktør for Nordic Seaplanes, Lasse Rungholm.

Licensaftale med London City Airport

Aftalerne med Esbjerg Lufthavn og Nordic Seaplanes er såkaldte “Full Service”-aftaler, der indebærer, at Airmagine både opstiller de digitale skærme samt sælger og afvikler reklamerne. 

Kernen i systemet er softwaren Advision, som tillader intelligent og sofistikeret booking, håndtering og afvikling af reklamekampagner. Airmagine sælger også Advision på licens til lufthavne, der selv ønsker at opstille skærme og drive deres reklamebooking. Umiddelbart før jul landede Airmagine en licensaftale med London City Airport, som hvert år betjener 4,8 mio. passagerer. 

“Advision er et af verdens bedste, mest avancerede og sofistikerede afviklingssystemer for digital lufthavnsreklame. At vi har mulighed for at tilbyde licensaftaler som den vi netop har indgået med London City Airport såvel som egentlige “Full Service”-aftaler giver os øget fleksibilitet og yderligere vækstmuligheder den kommende tid,” siger Airmagines direktør, Jesper Høyer Andersen.