insurgent-20press-20copenhagen

Amerikansk stjernestøv til INSURGENT galla

16.03.2015

Torsdag d. 12. marts var der særlig fangalla på INSURGENT i Imperial, hvor filmens Hollywood-stjerner kiggede forbi.

Torsdag aften var for nogle blot en ganske almindelig halvkedelig aften i marts. Men for de heldige, der havde fået fingre i billetter til fangallaen på INSURGENT, var aftenen en mulighed for at komme meget tæt på to Hollywoodstjerner.

Shailene Woodley og Theo James, der spiller de to hovedroller i INSURGENT, der efterfølgeren til filmen DIVERGENT, gik op af den røde løber i Imperial, mens både tårer, iPhone-blitzer, skrig og forventningsfulde tilråb strømmede imod dem. De to stjerner gav sig god tid til både at tage billeder med deres fans og skrive massevis af autografer.

Shailene Woodley, der har hovedrollen som Tris Prior, er på rekordtid blevet en af Hollywoods nye unge stjerner, og efter hendes anmelderroste præstationer i bl.a. The Descendants (2012) og En flænge i himlen (2014), spås hun allerede en lovende fremtid som en af sin generations største skuespillerinder.

Engelskfødte Theo James, der spiller Four, har inden sit gennembrud i Divergent bl.a. spillet med i tv-serier som Downton Abbey og Golden Boy og på spillefilmsiden har han bl.a. en fast rolle som David i action fantasy-serien Underworld.

Inden selve filmen – der i sig selv var en begivenhed, som publikum havde set frem til – lavede Julie Zangenberg en Q&A på scenen med de to skuespiller, hvor de bl.a. fortalte, at de på trods af deres korte tid i København, havde nået at se Operahuset – og nok af Københavns piger til, at Theo James udbrød, at de ”er som ingen andre!”

Statsminister Helle Thorning-Schmidt virkede ligeledes begejstret over besøget fra Hollywood

Theo James og Shailene Woodley fik også lejlighed til at hilse på selveste Statsminister Helle Thorning-Smith ved lejligheden, der skulle se filmen sammen med sine to teenagedøtre.