4dx-887x449

Biografkonceptet 4DX kommer til Lyngby

17.05.2018

Fra i dag af kan de sjællandske gæster også springe ind i filmen med alle sanser, når 4DX lanceres i Nordisk Film Biografer Lyngby. 

Biografkonceptet åbnede i Nordisk Film Biografer i Århus i marts måned og har tiltrukket en masse biografgængere, som har været friske på en oplevelse udover det sædvanlige. 

Vi er meget spændte på, at slå dørene op for 4DX i Lyngby i dag. Århusianerne er vilde med det, og vi tror på, at det bliver en lige så stor succes i Lyngby.” fortæller Vibeke Pallisgaard Wolfsberg, CCO Nordisk Film Biografer.

I Nordisk Film Biografer Lyngby kan 112 modige gæster tage plads i de behagelige sæder, hvor du kan se frem til en oplevelse, der byder på lidt af hvert. Næsten kun fantasien sætter grænser, og filmproducenterne designer hver 4DX-oplevelse individuelt til hver filmtitel. Derfor kan du være sikker en ny oplevelse hver gang, du vælger at se en film i 4DX.

Hvad er 4DX?
Biografkonceptet 4DX er en nyskabende teknologi, som gør dig til en del af filmens handling gennem 18 forskellige effekter som bl.a. vind, vand, regn, tåge, luftskud og lugt samt sne, sæbebobler og kildren på ryggen.

Du kan derfor forberede dig på en revolutionerende biografoplevelse, når der føjes en fysisk fjerde dimension til biografoplevelsen. Det bliver ikke for sarte sjæle, når også lyn og torden buldrer gennem salen!

Køb dine billetter hos Nordisk FIlm Boografer.