north-dhmaster-stephanie-lindgren

CS:GO: North med Danmarks første Esport Camp for unge

14.09.2018

Der findes fodbold- og håndboldskoler, og nu præsenterer North Danmarks første og største Esport Camp, hvor børn og unge i efterårsferien, 15. – 19. oktober kan dyrke CS:GO i G4ME TIME i Telia Parken.

Til Esport Camp får børn og unge CS:GO-interesserede mulighed for at dyrke CS:GO og udvikle deres færdigheder sammen med ligesindede.

- Vi giver børn og unge, der elsker CS:GO, mulighed for at få nye venner, udvikle deres færdigheder og få en fantastisk esportsuge, siger Christian Slot, pressechef hos North.

North Esport Camp afvikles mandag til fredag i efterårsferien i G4ME TIME, der er et stort esports-center i bunden af Telia Parken. Her er der hundredevis af gamer-computere med det nyeste udstyr, parat til at tage imod de unge.

- Man kan sammenligne det lidt med DBU’s Fodboldskoler, hvor fodboldelskende børn får mulighed for at dyrke spillet og få nye venner. Det er efter samme filosofi, vi laver North Esport Camp, siger Christian Slot.

Prisen for at deltage i campen er 1.299 kroner og med i prisen får man 30 timers intensiv gaming, sund frokost i Teliar Parkens kantine, en musemåtte fra SteelSeries og læring fra dygtige trænere i trygge omgivelser en hel uge.

Fakta:

  • North Esport Camp afholdes i efterårsferien, mandag 15. – 19. oktober i G4ME TIME i Telia Parken
  • Børn og unge mellem 8-14 år kan få lov at dyrke og blive bedre til CS:GO med ligesindede
  • Det koster 1.299 kroner, hvis man tilmelder sig nu: Med i prisen er 30 timers læring, daglig sund frokost, en musemåtte fra SteelSeries, en t-shirt.
  • Der er dygtige trænere tilknyttet campen, som guider deltagerne igennem teori og praktiske øvelser.