dentid-jens-schlosser

DANSKERNE STRØMMER TIL PAPRIKA STEENS NYE JULEFILM – ALLEREDE SET AF OVER 120.000 DANSKERE!

19.11.2018

Danskerne er helt vilde med Paprika Steens nye film DEN TID PÅ ÅRET, som allerede nu har solgt over 120.000 billetter og tegner til at blive en ny og særdeles velkommen juleklassiker.

I weekenden rundede Paprika Steens nye danske julefilm DEN TID PÅ ÅRET de magiske 100.000 solgte billetter og dermed ser det ud til at publikum har fundet det perfekte samtaleemne til årets julefrokost: Hvem er du i Paprika Steens julefilm? For er der én ting som anmelderne er enige om, så er det, at filmens persongalleri rummer en tydelig snert af os alle og at ingen vil have svært ved at genkende sig selv.

For Paprika Steens særlige take på den typiske dysfunktionelle danske familie rummer en humor og kærlighed, som det sjældent ses i julefilm som denne. For selv om der i filmen bliver lagt op til en helt klassisk jul med and, rødkål og salmesang, så glider ikke alt så glat som planlagt da hele familien med vold og magt skal tilbringe en hel aften under samme tag.

Filmen er instrueret af Paprika Steen, som også spiller en af hovedrollerne, mens de øvrige medvirkende tæller bl.a. Sofie Gråbøl, Lars Brygmann, Jacob Lohmann, Karen-Lise Mynster, Lars Knutzon m.fl..

DEN TID PÅ ÅRET er set af 121.476 biografgængere inkl. snigpremierebilletter, siden filmen åbnede i de danske biografer torsdag 8. november. Filmen er en del af Biografklub Danmarks program 2018/19.