bohemian-web

Danskerne kan ikke få nok af Queen og Freddie Mercury

12.12.2018

Danskerne er helt vilde med Queen, Freddie Mercury og BOHEMIAN RHAPSODY, som allerede nu har solgt over 300.000 billetter og dermed er en af dette års mest sete film. 

I aftes rundede filmen om Queen, BOHEMIAN RHAPSODY, en stor milepæl. Filmen er blevet set af intet mindre end 301.290 biografgængere og dermed hersker der ingen tvivl om at filmen er gået rent ind hos danskerne. 

Queen er i den grad kommet på dagsordenen, hvilket bl.a. ses ved at Universal Music Group har offentliggjort at Queens ikoniske single, ’Bohemian Rhapsody’, er dét musiknummer fra det 20. århundrede, der er blevet streamet mest nogensinde! Forleden blev det også offentliggjort at Rami Malek er nomineret til en Golden Globe for sit eminente portræt af Freddie Mercury, ligesom filmen er nomineret i kategorien Best Motion Picture – Drama

BOHEMIAN RHAPSODY er blevet set af 301.290 biografgængere inkl. snigpremierebilletter, siden filmen åbnede i de danske biografer d. 1. november. Filmen distribueres af Nordisk Film Distribution.