Logo

RSS Print

Den skaldede frisør når 400.000 solgte billetter i ekspresfart

På blot tre uger har Susanne Biers romantiske komedie Den skaldede frisør taget Danmark med storm og er blevet en af de hurtigst sælgende danske film i det nye årtusinde. Filmen har nu passeret 400.000 solgte billetter og var i morges oppe på 417.294 solgte billetter.

  • Foto: Doane Gregory

    Foto: Doane Gregory

Den skaldede frisør sælger således hurtigere end Susanne Biers tidligere succeser så som Den eneste ene, Elsker dig for evigt, Brødre, Efter Brylluppet og Hævnen.

Jan Lehmann, direktør i Nordisk Film Biografdistribution udtaler:
"'Den skaldede frisør' tordner derudaf i en grad, som viser at det er den film, alle taler om og som simpelthen skal ses. Vi havde på forhånd håbet på, at den ville kunne generere et billetsalg, der var sammenligneligt med Susanne Biers seneste film, Hævnen, der rundede 450.000 billetter. Det tal viser sig nu at være alt for konservativt, og vi er derfor ret sikre på, at den passerer 500.000 solgte billetter inden for et par uger. Hvor den i sidste ende havner, er svært at sige, men over 600.000 billetter har den bestemt mulighed for at nå, og den bliver dermed Susanne Biers bedst sælgende film siden Den eneste ene."