christofferfeilberg

Direktørskifte i Venuepoint

26.08.2015

Christoffer Feilberg bliver ny direktør i Venuepoint, som bl.a. står bag Billetlugen i Danmark. Han afløser Kasper Schumacher, der har fået nyt job.

Kasper Schumacher, som er direktør i Venuepoint, har valgt at søge nye udfordringer og forlader derfor selskabet med udgangen af september. Ny mand på posten er 50-årige Chistoffer Feilberg.

Venuepoints nye direktør er uddannet ingeniør og har netop færdiggjort en MBA. Han har senest været CEO og medstifter af mediebureauet Blackwood Seven og har i mere end 15 år arbejdet med digitale forretningsmodeller. Tidligere har han bl.a. været direktør for Jobzonen og Emediate.

”Jeg vil gerne takke Kasper for vores gode samarbejde gennem årene, som startede, da Venuepoint blev en del af Nordisk Film-familien i 2012. Samtidig vil jeg gerne byde varmt velkommen til Christoffer. Vi er gået efter at få en erfaren direktør med klare digitale kompetencer. Vi tror, at Christoffer er den rette til stå i spidsen for det team, der skal realisere Venuepoints vækstambitioner i Skandinavien,” siger Christian Folden Lund, der er digital direktør i Nordisk Film.

Venuepoint ejes af Nordisk Film, der er en del af Egmont. Venuepoint driver og ejer billetportalen Billetlugen i Danmark samt tilsvarende portaler i Sverige og Norge.

”Venuepoint har en forretningsmodel, som passer rigtig godt med mine kompetencer og ambitioner. De digitale satsninger, og den kompetence, man har opbygget i Nordisk Film, er utrolig spændende,” siger Christoffer Feilberg.

I løbet af september vil der ske en overlevering af opgaverne, og direktørskiftet træder i kraft senest per 1. oktober.

”Efter fire spændende og meget lærerige år i Venuepoint er det er tid til at prøve noget nyt. Jeg har fået et fantastisk job som direktør i Skånes Djurpark, som jeg glæder mig meget til, men jeg kommer selvfølgelig til at savne alle mine gode kollegaer og kunder,” siger Kasper Schumacher.

For yderligere oplysninger kontakt venligst

Christian Folden Lund
Digital direktør, Nordisk Film
+45 22724592
christian.lund@egmont.com

Jesper Eising
Pressechef, Egmont
+45 29603019
jesper.eising@egmont.com