en-20chance-20til-fotokredit-henrik-20petit-1200x450

Flot premiereweekend for EN CHANCE TIL

19.01.2015

Med 50.917 solgte billetter i premiereweekenden inkl. snigpremierebilletter bliver EN CHANCE TIL Susanne Biers næststørste premiereweekend til dato.

Trods heftig konkurrence fra VM i håndbold og X Factor har publikum strømmet til landets biografer henover weekenden for at se Susanne Biers nye danske drama EN CHANCE TIL. Fire dage efter premieren har filmen således allerede solgt hele 50.917 billetter inkl. snigpremierebilletter (43.140 billetter uden snigpremierer), hvilket er hendes andenstørste premiereweekend overhovedet, kun overgået af ”Den skaldede frisør”. Hendes hidtil andenstørste premiereweekend var den Oscar-belønnede kæmpesucces ”Hævnen”, som i 2010 solgte 46.000 billetter i premiereweekenden inkl. snigpremierebilletter (42.000 billetter uden snigpremierer) og endte med 450.000 solgte biografbilletter herhjemme.

Der er stor begejstring for weekendens resultat hos Nordisk Film Distribution. Direktør Jan Lehmann udtaler:

-       Det er en flot og imponerende start EN CHANCE TIL har fået i biograferne. Det har været en weekend med enorm tv-konkurrence fra hele to store VM-kampe i tv samt både ”X Factor” i fredags og ”Danmark har talent” i lørdags, og alligevel lykkes det Susanne Bier at få sin næstbedste åbningsweekend nogensinde. Det lover godt for filmens liv i de danske biografer – specielt når man tager i betragtning, at Susanne Biers film sædvanligvis altid har et særdeles langt og godt liv i de danske biografer.

EN CHANCE TIL har haft premiere i 120 biografer over hele landet og har Nikolaj Coster-Waldau, Ulrich Thomsen, Maria Bonnevie, Nikolaj Lie Kaas og Lykke May Andersen i de største roller.