Logo

RSS Print

Forsalget til The Hunger Games: Catching Fire sættes i gang

Fra den 29. oktober kan du sikre dig billetter til efterårets længe ventede storfilm, der har premiere i Danmark før USA.

Med en oscarvindende hovedskuespiller, et soundtrack bestående af musik fra Coldplay, The National og Christina Aguilera samt en særlig ’Capitol Couture’ tøjkollektion på vej på markedet, er forventningerne til The Hunger Games: Catching Fire tårnhøje. Filmen har dansk premiere den 20. november, men allerede tirsdag den 29. oktober sættes billetterne i salg.

Den danske premiere ligger hele to dage før den amerikanske premiere, hvilket giver danske biografgængere mulighed for at være blandt de allerførste til at se den længe ventede opfølger til The Hunger Games.

Da The Hunger Games fik biografpremiere i 2012, blev den en af årets helt store succeser på verdensplan - både hvad angår billetsalg og anmeldelser. Siden har filmen høstet massiv succes, og forventningerne til The Hunger Games: Catching Fire er enorme. Filmtraileren og billeder af de medvirkende karakteres nye look deles og debatteres heftigt på de sociale medier i hele verden, ligesom Coldplay-sangen ”Atlas”, der er skrevet særligt til filmen, allerede har ligget nummer 1 på iTunes i 43 lande.

Billetterne til The Hunger Games: Catching Fire kan købes på kino.dk eller i den lokale biograf fra 29. oktober kl. 12.00.

Der holdes desuden gallapremiere på filmen den 19. november kl. 21.30 i Imperial Biograf i København. Billetter til gallapremieren vil blive sat til salg igennem Biozonen.dk og her kan du senere læse mere om hvordan du køber gallapremierebilletterne.

Fra teenagefænomen til storfilm

Hunger Games startede som et teenagefænomen på linje med Twilight, men viste sig hurtigt at have format til at begejstre et langt større og mere voksent publikum. Filmen sendte den kvindelige hovedrolleindehaver Jennifer Lawrence fra en status som upcoming skuespiller til megastjerne, og filmen var lige i hælene på ’The Dark Night Rises’ i konkurrencen om at trække flest biografgængere i USA i 2012. I Danmark blev filmen set af 50.000 mennesker alene i åbningsweekenden og i alt har knap 250.000 danskere nu set filmen i biografen.