Logo

RSS Print

Guld til The Hunger Games

Kultfilm er nu også blevet et gyldent sofahit

  • Foto: Murray Close/Lions Gate Entertainment

    Foto: Murray Close/Lions Gate Entertainment

The Hunger games, der havde biografpremiere den 22. marts 2012, og blev udsendt på DVD/Blu-Ray og VOD lørdag den 18. august, har allerede nu opnået GULD for salget af DVD/Blu-Ray, i henhold til Foreningen af Danske Videogramdistributører.
Gigantisk biografsucces.

Filmen var et kæmpe biografhit og solgte over en kvart million biografbilletter i de danske biografer. På verdensplan har The Hunger Games solgt billetter for over en halv milliard US $.

Midnats-release var en succes
Flere forretninger havde midnatsåbent og holdt Hunger Games release, med kunder ventende i lange køer, i fredags den 17. august. Kunderne kunne derfor nyde godt af filmen hjemme, allerede fra kl. 00:00:01, hvor den blev frigivet.
Filmen har også allerede stor succes på VOD-udlejninger.

Prisnomineret til tre Rambuk-priser
Den 21. august blev shortlisten med de nominerede til årets RAMBUK priser offentliggjort, og kampagnen og lanceringsstrategien for THE HUNGER GAMES (Nordisk Film, Vizeum/Carat, Starfighters) er nomineret i hele tre kategorier.

Næste film i serien
Næste film i serien The Hunger Games: Cathing Fire får biografpremiere i november 2013, mens tredje og sidste del, The Hunger Games: Mockingjay kommer i 2 dele i henholdsvis 2014 og 2015.