Logo

RSS Print

Hovedtraileren til Kvinden i Buret er landet!

Med hovedtraileren til KVINDEN I BURET kan spændte biografgængere nu for første gang få indtryk af, hvordan Carl Mørck, Assad, Merete Lynggaard og co. ser ud på film.

Om under to måneder er der danmarkspremiere på den længe ventede filmatisering af Jussi Adler-Olsens KVINDEN I BURET. Tidligere på sommeren udsendte Zentropa og distributøren Nordisk Film en såkaldt teaser-trailer, hvor man fik en første fornemmelse af hvordan buret i KVINDEN I BURET ser ud. I dag udsendes filmens hovedtrailer, hvor man for første gang får præsenteret hele filmens store persongalleri inkl. Nikolaj Lie Kaas som Carl Mørck, Fares Fares som Assad, Sonja Richter som Merete Lynggaard, Mikkel Boe Følsgaard som Uffe Lynggaard og Søren Pilmark som Marcus Jacobsen.

Derudover sendes filmens hovedplakat også ud i landets biografer i dag. På plakaten kan man se Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares stå på et bjerg af henlagte sager og bevismaterialer.
 
Hvis man absolut ikke kan vente på, at filmen får biografpremiere d. 3. oktober, har man chancen allerede på lørdag, hvor filmen får verdenspremiere ved en udendørs midnatsvisning for 8.000 publikummer på Locarno Film Festival i Schweiz.
 
Mysteriet
Efter en blodig skudduel, der efterlader hans to partnere henholdsvis død og lammet, bliver vicekriminalkommissær Carl Mørck tvunget til at lede den nyoprettede Afdeling Q, en afdeling for uopklarede sager. Afdelingen er placeret i kælderen og består udelukkende af Carl Mørck og hans nye assistent, Assad. Selvom de får udtrykkelige ordrer på kun at sortere og gennemlæse sagerne, går der kun én dag før Carl Mørcks stædige natur kaster dem hovedkulds ud i mysteriet om Merete Lynggaard; en vellidt og ambitiøs politiker der for fem år siden forsvandt fra en færge. Det eneste vidne er hendes hjerneskadede bror, som bliver fundet skrigende på bildækket, og sagen henlægges som et formodet selvmord. Den forklaring tror Carl Mørck og Assad ikke på. Og de begiver sig ud i en eftersøgning, der fører dem dybt ned i samfundets mørkeste afkroge og på sporet af et kalkulerende og forskruet sind.