Logo

RSS Print

KLASSEFESTEN 2 – BEGRAVELSEN går direkte ind som nr. 1 på bio-hitlisten

Den danske komedie Klassefesten 2 – Begravelsen solgte i weekenden hele 114.416 billetter og strøg dermed direkte ind på en førsteplads på weekendens bio-hitliste.

  • Framegrab

    Framegrab

Klassefesten 2 – Begravelsen har taget det danske publikum med storm. I weekenden torsdag til søndag solgte filmen hele 140.462 billetter inkl. prescreenings. Dermed indtog filmen suverænt førstepladsen på bio-hitlisten foran film som Far til Fire – Onkel Sofus vender tilbage og LEGO.
Klassefesten 2 - Begravelsens åbning er samtidig næsten tre gange større end den første Klassefesten, der åbnede til 43.162 billetter og inkl. prescreenings 50.908 billetter.

"Når en 2'er til en megasucces åbner så markant større end den første films åbning, er det helt klart, at Klassefesten som brand er stor i folks bevidsthed, og filmens brede publikum har glædet sig til efterfølgeren. Klassefesten 2 - Begravelsen er samtidig blev prescreenet for 26.000 mennesker og med den flotte weekend-åbning tyder alt på, at de har været begejstrede for, hvad de så og har givet filmen good-word-of-mouth. Så meget tyder på, at Klassefesten 2 - Begravelsen vil kunne leve op til den førstes imponerende salgsresultat på næsten 520.000 billetter", udtaler Jan Lehmann, direktør for Nordisk Film Distribution.