Logo

RSS Print

Kon-Tiki slår endnu en rekord

Kon-Tiki runder næsten 300.000 solgte billetter på sin første uge og slår dermed endnu en rekord.

Med 287.000 solgte biografbilletter på bare en uge er Nordisk Films storproduktion Kon-Tiki endnu engang rykket ind i rekordbøgerne som den norske film, der har solgt flest billetter i sin åbningsuge. Selv norsk films største succes i nyere tid, frihedskæmperdramaet Max Manus, som solgte hele 1.165.271 billetter, kan ikke ikke hamle op med disse formidable salgstal.

"Kon-Tiki er vores til dato mest ambitiøse og produktionsmæssigt mest krævende film optaget i 6 lande både over og under vand med et budget på 93 mio. Nok. Det er ikke kun en stor skandinavisk satsning, men også en film vi mener har internationalt potentiale. Derfor er vi rigtig glade for denne drømmestart, hvor nordmændene virkelig har taget filmen til sig, hvilket vi håber resten af Norden også vil gøre", siger adm. direktør i Nordisk Film Production Henrik Zein.

Kon-Tiki er et storslået eventyr, der siden Thor Heyerdahl og hans folk drog afsted på den livsfarlige rejse, har betaget og fascineret både unge og gamle. Kon-Tiki er den medrivende historie om at vælge eventyret og om at gøre det, man tror på – selv når alle andre siger, at det er umuligt. En episk rejse, der forandrede alle deltagernes liv for altid!

Kon-Tiki får dansk premiere d. 4. april 2013.