mennesker-bliver-spist-foto-susanne-mertz

MENNESKER BLIVER SPIST har rundet 200.000 solgte billetter

27.03.2015

Blot 4 uger har det taget Erik Clausens Mennesker bliver spist at runde 200.000 solgte billetter. I dag har det samlede salg passeret hele 200.032 billetter i de danske biografer.

Dermed fortsætter den varme og vedkommende Clausen-film sin sejrsgang i de danske biografer, hvor publikum virkelig har taget filmen til sig.

Jan Lehmann, direktør i Nordisk Film Distribution, udtaler:

”Anmelderne har kaldt ’Mennesker bliver spist’ for en af Erik Clausens bedste film og i familie med en af hans succesfilm, ’De Frigjorte’, og med de foreløbig 200.000 solgte billetter tyder alt på, at publikum er enige og viderebringer budskabet om, at de har haft en god oplevelse.”

Synopsis
Herluf (Erik Clausen) er en pligtopfyldende mand, far og mekaniker, der i mange år har været ganske lykkeligt gift med Ingelise (Bodil Jørgensen). Deres ægteskab er blevet lidt for meget rutine, og på det seneste har Ingelise sågar indledt en affære med en kollega. Ingelise er i fuld gang med at arrangere deres datter, Gittes (Lærke Winther), tredje bryllup, men det kunne Herluf nu godt undvære, for det er ham og Ingelise, der må punge ud. En dag melder Herluf en bil klar på værkstedet, uden at bremserne virker, og da den kort efter kører galt, sender Mester (Leif Sylvester) ham hjem på ’en tænker’. Herluf bliver chokeret. Han er begyndt at glemme ting. Og en dag kommer han ikke hjem, som han plejer. Ingelise og hele familien opdager, hvor meget de savner ham – og tager deres liv og relationer op til revision.