folkemoede-202015

Mød Nordisk Film og Egmont på Folkemødet

26.05.2015

Mød Charlotte Sachs Bostrup, Peter Aalbæk Jensen, Tobias Lindholm og mange flere, når Nordisk Film og Egmont for første gang er med til den politiske folkefest på Bornholm.

Egmont har fredag offentliggjort programmet til årets Folkemøde 2015, som vi for første gang deltager i.
 
Fredag den 12. juni stiller flere prominente politikere, mediefolk og kulturpersonligheder op til debatter i Egmont-teltet i Allinge, hvor de skal diskutere det danske og internationale mediebillede samt børns vilkår og udfordringer.
 
Der er debatter om Egmonts Fondens signaturprojekter om børn og skilsmisse, og finansminister Bjarne Corydon og Venstre-formand Lars Løkke Rasmussen diskuterer en af velfærdssamfundets grundpiller - hvordan vi hjælper børn og unge til at klare sig selv i livet.
 
Gamle medier vs. nye
Journalist Lasse Jensen styrer en mediedebat om Gamle Medier vs. Nye – hvem overlever?, hvor DRs generaldirektør Maria Rørbye Rønn, Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen, sociale medieekspert Astrid Haug samt Christine Sørensen fra Google sidder i panelet.
 
Der vil også være LIVE-interviews med politikere, herunder EU-konkurrencekommissær Margrethe Vestager, som Alt for Damerne og Euroman står for, mens Nordisk Film debatterer Pirater, Popcorn og kultur med Anders Breinholt som ordstyrer.
 
Se det fulde program herunder.