kulturnat-stor

Mød Rasmus Klump og Anders Lund Madsen til Kulturnat

02.10.2015

Oplev Egmonts store og brede verden når der er Kulturnat i København, fredag 9. oktober.

Nordisk Film i Valby og Egmont-huset i København åbner dørene for masser af spændende arrangementer, når der igen i år afholdes Kulturnat i Hovedstaden.
 
Allerede fra klokken 17.00 den 9. oktober vil der være underholdning, når Egmont i Vognmagergade 11 byder velkommen til de helt små. Tag din pode i hånden og sig hej til Pixi Trolden og selveste Rasmus Klump, der kommer og deler pixibøger, krammere og balloner ud.
 
Børneunivers og spændende foredrag
Klokken 18.00 starter det officielle program også i Nordisk film, Mosedalsvej 14 i Valby. Her er der julestue i et særligt Rasmus Klump-univers, hvor man bl.a. kan se de første to afsnit af årets nye Rasmus Klump-julekalender, synge og danse med Rasmus Klump og Malene Qvist og tage på eventyr med Kalle B. Der kan selvfølgelig købes rigtige Klump-pandekager.
 
Tilbage i Vognmagergade kan man opleve og tale med Inez Gavilanes og få tips og tricks og prøver fra hendes bog ”Hej smukke”. Man kan også tegne med, når Anders And-tegner Jonas Sonne tegner og viser tegnetricks, man kan udfordre en ven i hvor højt et Jumbobog-tårn i kan bygge eller hop med på en kreativ workshop.
 
Klokken 20.00 kan man opleve Anders Lund Madsen for fuld udblæsning med sin “ÆØÅ” i Egmonts kantine. En time senere samme sted fortæller Thomas Harder “Besættelsen i billeder”.
 
Hele Egmonts program kan ses på her