Logo

RSS Print

Nikolaj Lie Kaas indhyllet i støv på KVINDEN I BURET-plakat

Så er der under tre måneder til biografpremieren d. 3. oktober på Zentropas længe ventede filmatisering af Jussi Adler-Olsens bestseller KVINDEN I BURET, og nedtællingen er i fuld gang.

Fra i dag kan forventningsfulde fans se tre helt nye plakater til filmen, som hænges op i biografer over hele landet. Og dem, der ser plakaterne for første gang, vil givetvis spærre øjnene op. For det syn der møder dem, har man ikke set før på en dansk filmplakat. Filmens to hovedrolleindehavere, Nikolaj Lie Kaas som Carl Mørck og Fares Fares som Assad, er nemlig indhyllet i støv fra top til tå.
 
Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares render naturligvis ikke rundt med støv i håret og på tøjet i filmen, men plakaterne bruger støv-symbolikken til at minde biografgængerne om, at KVINDEN I BURET – og de efterfølgende Afdeling Q-bøger – handler om støvede, hengemte politisager, der kommer frem i lyset.
 
Hos Nordisk Film glæder man sig til, at de nye plakater kommer i omløb. Direktør for Nordisk Film Biografdistribution, Jan Lehmann, udtaler:
 
– Vi er i færd med at bygge forventningerne op til én af årets absolut mest imødesete danske biograffilm, og vi har planlagt en meget omfattende markedsføringskampagne. Med de tre nye plakater får vi på en utraditionel og overraskende måde præsenteret de to gennemgående hovedpersoner i Afdeling Q-universet samtidig med, at vi får integreret det centrale handlingselement med uopklarede sager. Vi mærker allerede nu en enorm interesse for KVINDEN I BURET, og vi er overbeviste om, at de nye filmplakater vil pirre forhåndsinteressen endnu mere.