Logo

RSS Print

Nordisk Film Biografer åbner ny stor biograf i Næstved

Underskriften mellem Næstved Havn og Nordisk Film Biografer er netop sat og dermed er startskuddet gået.

De bedste biografoplevelser til Sydsjælland
Nordisk Film Biografer forventer at begynde byggeriet i sidste del af 2010 og glæder sig til at slå dørene op og byde de første gæster velkommen i sidste halvdel af 2011, hvor der vil være tænkt over alle detaljer. Biografprojektet bliver med mindst 6 sale større end det tidligere projekt på grunden, og adm. dir. John Amund Tønnes, Nordisk Film Biografer udtaler:

'Vi forsøger hele tiden at bruge vores mangeårige erfaringer til at levere den bedste biografoplevelse til vores gæster. Så sent som i september 2009 åbnede vi en ny topmoderne 6 sals biograf i Randers, som har været en stor succes lige fra starten. Ligeledes vil vi lægge al vor ekspertise og erfaring i det kommende projekt i Næstved, og vi er særdeles godt tilfredse med biografens fremtidige centrale beliggenhed på hjørnet af Fabriksvej og Havnegade'.

Et oplevelses- og mødested for alle
Byggetegningerne for det kommende biografcenter i Næstved er endnu ikke færdige, men der er ingen tvivl om, at Nordisk Film Biografer planlægger at bygge en biograf, der vil tiltrække filmentusiaster fra hele Syd- og Midtsjælland samt Stevns. Adm. dir. John Amund Tønnes, Nordisk Film Biografer udtaler:

"Næstveds nye biograf vil blive bygget til fremtidens biografdrift - her vil blive tale om den højeste kvalitet og mest professionelle udførelse. Vi glæder os utrolig meget til at komme i gang og til at skabe de bedst tænkelige rammer – både for biografgæsterne, men forhåbentlig også for et samarbejde med byens kultur- og erhvervsliv.

Biografen bliver et oplevelses- og mødested for alle." Der planlægges gode parkeringsmuligheder lige ved biografen, ligesom byggeriet også vil blive handicapvenligt indrettet og med gode adgangsforhold.

Glæd dig til biografturene i Næstved
Det store nye biografcenter på havnen i Næstved, vil således blive indrettet til at give alle borgere i og omkring Næstved en på opleveren. Der vil blive plads til både de største premierefilm til alle aldersgrupper og al den udsmykning det kræver, de rette forhold til babybio og seniorbio, musik og større arrangementer.

Der vil ikke blive sparet på teknikken, derfor kan du også glæde dig til en billed- og lydoplevelse ud over det sædvanlige. Adm. dir. John Amund Tønnes, Nordisk Film Biografer udtaler:

"Byen bliver styrket som filmby, og jeg mener, at vi med dette ambitiøse projekt bringer Næstved op blandt landets allerbedste biografbyer. Vi glæder os rigtig meget til at kunne åbne et nyt og tidssvarende biografcenter, og det bliver en stor fornøjelse at invitere alle i Næstved og omegn indenfor til filmoplevelser i optimale omgivelser".

Danmarks største biografaktør
Nordisk Film Biografer er den største biografaktør i Danmark og sælger omkring 6 millioner billetter årligt. Nordisk Film Biografer findes i Århus, Aalborg, Randers, Herning, Esbjerg, Kolding, Odense, Hillerød, Høje Taastrup, Lyngby og København, samt i Drammen ved Oslo, Norge. Nordisk Film Biografer har også via internettet et omfattende booking- og medlemssite.

Se mere på www.kino.dk og www.biozonen.dk.