karl-magnus-troedsson-credit-david-gimlin

Nordisk Film Games opruster med ny senior partner

05.03.2019

Nordisk Film Games styrker sin organisation med Karl Magnus Troedsson, der kommer om bord som senior partner. Troedson har meget stor erfaring fra spilbranchen og skal bidrage til at vækste Nordisk Films portefølje af gaming-selskaber yderligere.

Nordisk Film Games har ansat Karl Magnus “KM” Troedson, en veteran i spilbranchen, som senior partner. Troedsson skal sammen med managing director Mikkel Weider og senior partner Martin Walfisz stå i spidsen for en yderligere vækst og udvikling af Nordisk Film Games. 

På mindre end to år har Nordisk Film Games – der er en del af Egmont-ejede Nordisk Film – brugt mere end én mia. kroner på at bygge en portefølje af gaming-selskaber, der p.t. tæller seks spilstudier med svenske Avalanche Studios som den største enhed. 

Karl Magnus Troedsson har mere end 20 års erfaring i spilbranchen. Han var 12 år hos det Stockholm-baserede spilselskab Dice som executive producer, general manager og CEO. I 2013 skiftede han til Dices ejer, Electronic Arts (EA), hvor han bestred forskellige globale lederroller. De seneste tre år har Troedsson været en aktiv angel-investor med fokus på start-ups i spilbranchen. 

Vi er meget glade for, at det er lykkedes at få Karl Magnus Troedsson om bord. Han er en fantastisk fyr, som bibringer stor erfaring fra spilbranchen og et enestående netværk. KM er meget passioneret, når det kommer til at støtte spilteams, og vi er ikke i tvivl om, at han vil kunne arbejde godt sammen med vores eksisterende selskaber såvel som være med til at lande nye akkvisitioner,” siger Mikkel Weider, managing director i Nordisk Film Games. 

Nordisk Film Games består af en talentfuld gruppe mennesker, som har hjerte og hjerne på det rette sted. De er en stor investor, men har et langsigtet perspektiv og en founder-friendly tilgang, som matcher mit eget syn på, hvordan man bedst arbejder som katalysator i spilbranchen. Jeg ser frem til at hjælpe Nordisk Film Games med at vokse, udvikle og diversificere porteføljen,” siger Karl Magnus Troedsson. 

Nordisk Film er eneejer af Avalanche Studios og har betydelige minoritetspositioner i, Starstable Entertainment ABRaw Fury, Reto Moto, Multiverse (Kogama.com) og Flashbulb Games