maleneehlers

Nordisk Film Production styrker ledelsen

29.08.2014

Malene Ehlers tiltræder 1. september en nyoprettet stilling som COO (driftsdirektør) og advokat i Nordisk Film Production, som er Nordisk Films filmproduktionsselskab og en del af mediekoncernen Egmont.

Her vil hun sammen med adm. direktør Henrik Zein udgøre den daglige ledelse af selskabet, som netop har fået filmene "Kapgang" og "Sorg og Glæde" med i Oscar-kapløbet.

Malene Ehlers har været en del af Egmont-koncernen siden 2001. Her startede hun i rollen som juridisk chef i Egmont Imagination, og tiltrådte i 2006 stillingen som juridisk chef i underselskabet Nordisk Film Distribution og advokat for hele Nordisk Film.

"Jeg er glad for at Malene Ehlers har sagt ja til de nye udfordringer. Malenes dygtighed, væsen og kompetencer bliver et stort plus i den daglige løsning af opgaver men også som en yderst kompetent person omkring den udvikling, der forestår i en mere og mere kompleks filmverden. Malene har lang erfaring bag sig og nyder stor respekt i filmbranchen," siger Henrik Zein adm. direktør i Nordisk Film Production.

Malene Ehlers er uddannet i Danmark og USA med fokus på Intellectual Property Law og Entertainment Law og har tidligere arbejdet syv år som advokat i firmaet Nielsen Nørager med fokus på rådgivning i film- og tv-branchen. Hun er endvidere formand for Foreningen for Entertainment og Medieret, som er et netværk af advokater og jurister indenfor tv, film bøger og medier. Sideløbende med sit nye ansvar fortsætter Malene Ehlers som advokat for hele Nordisk Film og varetager rådgivningen på tværs af virksomhedens selskaber i hele Norden.