mikkel-20weider-20og-20martin-20walfisz-web

Nordisk Film investerer i spilbranchen

12.09.2016

Martin Walfisz, en af Sveriges førende profiler inden for computerspilproduktion, bliver senior partner i Nordisk Film Games. 

Med den nyoprettede forretningsenhed Nordisk Film Games vil Nordisk Film, som er ejet af mediekoncernen Egmont, de kommende år investerer et trecifret millionbeløb i nordiske computerspilfirmaer. 

Og Nordisk Film kan nu annoncere, at svenske Martin Walfisz er ansat som senior partner i Nordisk Film Games. Martin Walfisz er grundlægger af Massive Entertainment, som har produceret kendte spiltitler som “World in Conflict”, “Far Cry 3” og “Tom Clancy’s The Division”. Han kommer til Nordisk Film Games fra en stilling som grundlægger og direktør for spilvirksomheden Planeto, der blandt andet står bag “Quiz Battle”. Han har desuden i en årrække været engageret i den nordiske spilbranche, balndt andet som bestyrelsesmedlem i Svenske Dataspelsbranchen og bestyrelsesformand i Game City. 

“Nordisk Film har store ambitioner på dette marked og samtidig de økonomiske muskler, som gør dette til en fantastisk spændende mulighed. Vi vil først og fremmest investere i små og mellemstore etablerede spilvirksomheder i Norden, men der findes også en del interessante start-ups i regionen. Jeg ser frem til, gennem Nordisk Film, at være med til at udvikle det blomstrende nordiske spilmarked,” siger Martin Walfisz. 

Mikkel Weider, managing director i Nordisk Film Games, ser frem til at arbejde tæt sammen med Martin Walfisz, som kommer med omfattende erfaring og viden om spilbranchen. 

“Nordisk Film er allerede aktiv som distributør af PlayStation i Norden, og vi har mere end hundrede års erfaring med film produktion og distribution. Det har givet os stor erfaring i at arbejde med kreative mennesker og kommercialisere og markedsføre kreative produkter,” siger Mikkel Weider. 

Nordisk Film Games forventer at foretage sin første investering inden årets udgang.