katniss-still-fotokredit-murray-close

Nu starter billetsalget til en af årets mest ventede film!

27.10.2014

Torsdag den 30. oktober kl. 12:00 starter forsalget til tredje kapitel af The Hunger Games sagaen, The Hunger Games: Mockingjay - Part 1, hvori Katniss Everdeens frihedskamp for alvor sætter Panem i brand!

TIDLIG PREMIERE I DANMARK
The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 har dansk biografpremiere allerede den 19. november – hele to dage inden den amerikanske biografpremiere. Filmen åbner med midnatspremierer i hele landet hvilket betyder, at de danske fans kan se filmen allerede kl. 00:01 natten mellem den 18. og 19. november. Køb billetterne i din lokale biograf eller på Kino.dk.
Forsalget til midnatsforestillingerne starter ligeledes 30. oktober kl. 12:00.
 
HANDLING
Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) befinder sig i Distrikt 13 efter bogstaveligt at have rystet Præsident Snow (Donald Sutherland) og hans undertrykkende Hunger Games i deres grundvold i den seneste film. Under kommando af oprørernes leder, Coin (Julianne Moore,) og støttet af sine trofaste venner, kaster Katniss sig ud i en desperat kamp for at redde Peeta (Josh Hutcherson) og det borgerkrigshærgede Panem, hvis borgere nu ser hende som et flammende symbol på deres frihedskamp…
 
FRA TEENAGEFÆNOMEN TIL GLOBAL STJERNESTATUS
The Hunger Games startede som et teenagefænomen i stil med Twilight Sagaen, men viste sig hurtigt at appellere til et langt bredere publikum. Filmen løftede på rekordtid den Oscar®vindende Jennifer Lawrence fra lovende skuespiller til mega-stjerne og blev desuden en af 2012s bedst sælgende film i USA. I Danmark blev The Hunger Games set af 250.000 i biograferne, mens næste kapitel, The Hunger Games: Catching Fire, ikke alene fik begejstrede femstjernede anmeldelser, men også trak 375.000 i biografen. The Hunger Games har på rekordtid udviklet sig til et globalt fænomen og de to sidste film i serien fremstår på nettet som nogle af de mest ventede film i 2014 og 2015. The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 er instrueret af Francis Lawrence efter manuskript af Danny Strong og Peter Craig. Filmen er baseret på tredje bind i Suzanne Collins bestsellerserie af samme titel, der er solgt i flere end 65 millioner eksemplarer alene i USA.