fasandraeberne-teaserposter

Den officielle trailer og anden plakat til FASANDRÆBERNE er offentliggjort

03.07.2014

Det eneste, offentligheden indtil nu har set fra FASANDRÆBERNE, har været den korte teaser-trailer, hvor en fasan må lade livet til tonerne af I østen stiger solen op. Men nu er Zentropa klar til at give verden det første indblik i filmens univers, og de ikoniske karakterer, der befolker det.

Ligesom publikumssuccesen Kvinden i buret er FASANDRÆBERNE baseret på Jussi Adler-Olsens bestseller.

I den nye trailer til FASANDRÆBERNE ser man således de nu velkendte karakterer Carl Mørck, assistenten Assad og drabschefen Marcus Jacobsen, der som i Kvinden i buret naturligvis spilles af Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares og Søren Pilmark.

Samtidig får man også et første kig på den excentriske sekretær Rose, spillet af Johanne Louise Schmidt, og de tre "fasandræbere": De magtfulde finansmænd Ditlev Pram og Ulrik Dybbøl Jensen spillet af henholdsvis Pilou Asbæk og David Dencik og den hjemløse Kimmie, som spilles af Danica Curcic.

Og så løfter traileren også lidt af sløret for, hvordan Ditlev Pram og Ulrik Dybbøl Jensens jagtselskaber foregår, hvordan kostskolen ser ud i filmen, og hvordan "fasandræberne" ser ud som unge.