theteam

Ny serie på DR er co-produceret af Nordisk Film

13.02.2015

Glæd dig til den næste store dramaserie på DR1 som Thomas Heinesen co-producerer for Nordisk Film Production med DR og tv-selskaber i Sverige, Østrig, Schweiz og Belgien.

Se med søndag aften den 22. februar kl. 20:00 på DR1, når MORD UDEN GRÆNSER ruller over skærmen for første gang.

Den europæisk producerede krimiserie THE TEAM med Lars Mikkelsen i en af de tre hovedroller kommer otte søndage på DR1. Den danske titel er MORD UDEN GRÆNSER og holdet bag denne serie er præget af mange danske navne fra tidligere DR-dramaproduktioner.

Menneskehandel, tvangsprostitution, moderne slaveri, pengevask, skattesvindel - statistikkerne over organiseret kriminalitet i Europa er svimlende. For nogle få år siden indledtes en ny æra i europæisk politiarbejde, da de fleste europæiske lande underskrev en samarbejdsaftale om at forebygge og bekæmpe international kriminalitet ved at etablere små og fleksible politienheder på tværs af grænserne, såkaldte 'Joint Investigation Teams' (JIT). Disse hold kan operere hurtigt og ubureaukratisk og har bemyndigelse til at overtage og lede efterforskninger.

I MORD UDEN GRÆNSER fortælles historien om et af disse europæiske JIT's, som består af Harald Bjørn (Lars Mikkelsen) fra Danmark, Jackie Mueller (Jasmin Gerat) fra Tyskland og Alicia Verbeek (Veerle Beatens) fra Belgien, mens de optrevler en skruppelløs kriminel organisation i Europa.

Deres arbejde er ikke uden personlige omkostninger. Der rippes op i gamle sår.  Nye sår tilføjes. I deres efterforskning står de ofte og stirrer ned i en afgrund af død og ødelæggelse. Men det er også der, de finder sandheden. Og deres venskab.