biografsaeder-credit-nordiskfilmbiografer-20887-20x-20499

Ny, topmoderne biograf i centrum af Esbjerg!

21.06.2016

Nordisk Film Biografer er i gang med helt nyt biografbyggeri i Shoppingcenter Broen. Biografen kommer til at rumme 8 sale og over 1.000 biografsæder.

I samarbejde med TK Development A/S arbejder Nordisk Film Biografer på en biografåbning midt i Esbjerg i slutningen af 2018. Den nye biograf får 1.076 sæder og 8 sale, hvilket er en sal mere end den nuværende biograf. Desuden bygges biografen med den nyeste teknik, lyd og billede på markedet og med den største og mest moderne komfort! Når den nye biograf åbner, vil den nuværende biograf i Tovværket lukkes ned.

Optimal adgang og central placering
Den centrale byplacering giver mange fordele for både biograf og byliv. Direktør for Nordisk Film Biografer, Lars Jørgensen, udtaler:

”Vi er rigtig glade for vores nuværende biograf i Tovværket, som er en af Danmarks mest succesfulde biografer. Vi har dog nu fået en unik chance for at etablere en helt ny 8-sals biograf, der vil blive fremtidens biograf i forhold til design, komfort og teknik. Samtidig vil vi få en placering lige i hjertet af Esbjerg sammen med shopping, caféer og restauranter, spillesteder mm., samt tæt på offentlige transportmidler, gode tilkørselsforhold og parkering. Så vi glæder os til at give en endnu bedre biografoplevelse til esbjergenserne og resten af regionen.”

Et nyt oplevelsescenter
Afdelingschef hos TK Development A/S, Hans Skovaa, udtaler: ”Vi er begejstrede over at kunne byde Nordisk Film Biografer velkommen til Shoppingcenter Broen. Biografen bliver en tilbygning i 1. sals højde over nogle af parkeringspladserne til centret, og den vil få indgang, billet & sliksalg på 1. salen af centret. Gæsterne vil blive ført gennem en kort glasgang ud til tilbygningen og de 8 moderne biografsale.

Tiden går i stigende grad hen imod, at et moderne shoppingcenter skal kunne tilbyde andet end ”kun” butikker. Tilføjelsen af en stor, moderne biograf drevet af en topprofessionel operatør fremtidssikrer Broen Shopping sammen med Fitness DK, et stort udvalg af spisesteder og ca. 60 butikker. Samtidig regner vi med at det vil være til stor glæde for hele midtbyen at få biografen ”tilbage” og så i en topmoderne udgave. Vi er i forvejen ved at opføre 2 biografer til Nordisk Film, Sillebroen i Frederikssund og Strædet i Køge. Her har vi et rigtig godt samarbejde og det er vi glade for at udvide med endnu en biograf” afslutter Hans Skovaa.

For yderligere informationer kontakt:

Country Manager, Nordisk Film Biografer  
Lars Jørgensen 
Tlf.: 61 63 84 20
Send e-mail til Lars Jørgensen 

Salgs- og marketingdirektør, Nordisk Film Biografer
Jacob Elkær-Hansen
Tlf.: 61 63 84 91
Send e-mail til Jacob Elkjær-Hansen