operabio

Operabio giver kø foran Imperial

18.08.2015

I samarbejde med The Metropolitan Opera i New York viser Nordisk Film Biografer stjernespækkede operaforestillinger. Det er et tilløbsstykke.

Tirsdag blev billetsalget til den kommende sæson af Operabio åbnet, og traditionen tro mødte de første gæster allerede op kl. 4.45 foran Imperial-biografen i København for at sikre sig billetter.

Det er i samarbejde med The Metropolitan Opera i New York, at Nordisk Film Biografer viser en række stjernespækkede live-operatransmitioner på det store lærred.

Sæsonen byder bl.a. på Verdis "Otello" og "Trubaduren", sidstnævne med Anna Netrebko i hovedrollen, Wagners "Tannhäuser" og Puccinis "Turandot", "Madame Butterfly" og "Manon Lescaut".

"Forventningerne er store blandt det faste publikum, som foretrækker at møde op i Imperial for at sikre sig sofarækkerne og for at tale med de andre operagæster. Det er efterhånden det eneste forsalg, hvor vi kan regne med morgenkø foran biograferne," siger Jacob Elkær-Hansen, der er salgs- og marketingsdirektør i Nordisk Film Biografer.

Det er tiende sæson, at Nordisk Film Biografer samarbejder med The Metropolitan Opera, og forestillingerne trækker samlet set omkring 25.000 besøgende om året.