Logo

RSS Print

PlayStation 4 kommer til Danmark i morgen

I morgen den 29. november kommer den nye spillekonsol PlayStation 4 til Danmark. PlayStation 4 er den kraftigste konsol nogensinde og vil give danskerne en helt ny spiloplevelse.

I morgen den 29. november er dagen, som mange danske spilfans har ventet på. Her sender Sony nemlig sine nye spillekonsol PlayStation 4 på gaden i Danmark.

 

PlayStation 4 tilhører en helt ny generation af spilkonsoller. Konsollen er ti gange kraftigere end sin forgænger, PlayStation 3, der udkom for syv år siden. PlayStation 4 vil byde på langt bedre grafik og mere komplekse spil. Og så gør den nye konsol det også nemt at dele spiloplevelser med venner og familie via de sociale medier, ligesom den er integreret med smartphones og tablets.

 

”Vi har glædet os utrolig meget til at sende PlayStation 4 ud til de mange danske spilfans. PlayStation 4 er den kraftigste spillekonsol nogensinde, som vil give danskerne en helt ny spiloplevelse,” siger Mette Bergholt Buhl, marketingchef i PlayStation Danmark.

 

Store forventninger

PlayStation 4 blev lanceret i USA den 15. november, og her solgte konsollen 1 mio. eksemplarer i løbet af det første døgn. I Danmark er forventningerne til PlayStation 4 da også store:

 

"Vi har oplevet en enorm efterspørgsel på PlayStation 4, ikke bare i Danmark men i hele verden. Derfor tror og håber vi også på, at de danske spilfans vil tage rigtig godt imod den nye PlayStation 4,” siger Mette Bergholt Buhl.

 

Også i resten af Europa lanceres PlayStation 4 den 29. november, mens lanceringsdatoen for Japan er den 22. februar 2014.