klovn-20forever-20foto-mark-fellman

Premiere på KLOVN FOREVER-hovedtraileren i dag

20.07.2015

Samtidig offentliggøres tre nye officielle stillbilleder fra filmen.

Med kun godt to måneder til biografpremieren d. 24. september kan Nutmeg Movies og Nordisk Film Distribution i dag offentliggøre hovedtraileren og tre nye officielle stillbilleder fra årets mest ventede danske biograffilm, KLOVN FOREVER.

Det er ikke meget, der er sluppet ud til offentligheden om filmen indtil nu. På filmfestivalen i Cannes i maj blev de to første to stillbilleder frigivet sammen med et lille teaserklip fra filmens univers, der allerede er blevet vist over to millioner gange på nettet.  I dag bliver fans og forventningsfulde publikummer en anelse klogere …

Traileren til KLOVN FOREVER byder både på et hurtigt gensyn med nogle af de mest tåkrummende højdepunkter fra KLOVN THE MOVIE og en perlerække af små, hurtige klip fra den nye film, ledsaget af denne speak:

”De har voldtaget naturen. De har ydmyget børn. De har prioriteret ad helvede til. De har taget bagdøren. Og de har hånet de sødeste svigermødre. Nu vil de gøre alting godt igen. Nu vasker de tavlen ren. De starter på en frisk for at repræsentere deres stolte fædreland. Hyggespredende, gode mod dyr og virkelig tolerante. De vil vise Danmark fra sin bedste side. Det lykkes … bare ikke.”

Se mere på www.klovnforever.dk hvor der også er ekstra materiale, interviews og meget mere.