flaskepost-fra-p-still-fotograf-henrik-ohsten

Se allerførste stillbillede fra FLASKEPOST FRA P

14.09.2015

En af næste års mest ventede biograffilm er lige nu ved at blive færdiggjort. Den tredje film i Jussi Adler-Olsens bestsellerserie om Afdeling Q, FLASKEPOST FRA P, blev optaget henover sommeren i Nordtyskland, på Rømø og på Zentropa og får premiere i februar 2016. Allerede i dag kan Zentropa offentliggøre det allerførste stillbillede fra filmen.

Handlingen
Søskendeparret Samuel og Magdalena, som er opvokset i en religiøs menighed i Danmark forsvinder pludseligt. Og på Københavns Politigård dukker en 8 år gammel flaskepost op med et råb om hjælp fra en dreng i fangenskab.

Carl Mørck og hans assistent Assad fra politiets Afdeling Q finder hurtigt ud af, at der er en forbindelse mellem de to sager, og det lykkes dem at grave sig ind i det religiøse samfund og komme på sporet af en mand, der trækker et årelangt spor af bortførelser og mord efter sig. Mord som aldrig er blevet anmeldt, da han angiveligt hver gang bortfører to børn fra meget religiøse familier, slår det ene barn ihjel og kræver tavshed og en stor løsesum for det andet.  Tiden er knap og i jagten på at finde børnene før det er for sent, må Carl Mørck sande, at det at tro på noget er tæt forbundet med livet og døden.