nf-20bio-app-web21

Spring billetkøen over med app fra Nordisk Film Biografer

24.10.2014

Som noget nyt kan gæster i Nordisk Film Biografer få billetten som en QR-kode på mobilen.

”Say hello to my little friend”! Sådan lyder Al Pacinos velkendte replik i den amerikanske gangsterfilm ’Scarface’ fra 1983. Sådan lyder det også i den nye kampagne fra Nordisk Film Biografer, der bruger filmcitatet til at præsentere en ny mobil-app, der bliver din nye ven, når du skal en tur i biografen.


Gæsterne i Nordisk Film Biografer får som nogle af de første mulighed for at købe digitale billetter, der leveres som QR-kode til mobilen. Dermed har gæsten altid billetter og medlemskort ved hånden.

App samler alt ét sted
”Vi har haft tre mål med app’en. Først og fremmest kan gæsterne nu få billetter direkte på mobilen, så man hverken skal forbi billetsalg eller billetautomat men blot vise QR-koden til kontrolløren. Desuden kan man hurtigt og bekvemt finde de film, man vil se, og medlemmerne af Nordisk Film Biografer kan se pointstatus og få adgang til medlemskortet på mobilen,” siger Stine Påskesen, digital chef for Nordisk Film Biografer.

App’en tilbyder desuden brugerne mulighed for at oprette en personlig profil, hvor man kan vælge favoritbiografer, gemme reservationer eller følge med, når vennerne har været en tur i biografen. I den nye app har gæsten altid sit medlemskort til Nordisk Film Biografer ved hånden, som gør det muligt enten at betale med sine point eller optjene point til kortet ved alle køb i biografen.

Nordisk Film Biografer app’en har på kort tid fået 1.500 besøgende dagligt, og 20.000 brugere har allerede downloadet app’en.

Nordisk Film Biografer app’en er tilgængelig til iPhone. En version til Android ventes klar til november.

App'en kan downloades i Appstore her