Logo

RSS Print

Store stjerner i Susanne Bier-drama

Ulrich Thomsen, Nikolaj Lie Kaas, Maria Bonnevie og Lykke May Andersen er blandt de topnavne, der gør Nikolaj Coster-Waldau følge i Susanne Biers kommende danske drama EN CHANCE TIL.

  • Les Kaner

    Les Kaner

Der er i den grad dømt stjernetræf i Susanne Biers nye danske film EN CHANCE TIL, som får premiere 3. september næste år. Det har allerede været offentliggjort, at Nikolaj Coster-Waldau skal spille hovedrollen som politimanden Andreas. Men i dag kan Zentropa fortælle, at det også er lykkedes at sikre Ulrich Thomsen, Nikolaj Lie Kaas, Maria Bonnevie og den danske topmodel Lykke May Andersen i filmens øvrige hovedroller.

Direkte hjem fra udlandet kommer Ulrich Thomsen, som i EN CHANCE TIL skal spille Nikolaj Coster-Waldaus kollega og bedste ven Simon.  Foruden en lang række roller i amerikanske og internationale film har Ulrich Thomsen for tiden stor succes som superskurken Kai Proctor i HBOs tv-serie Banshee, og med rollen som Simon er Ulrich Thomsen med i sin tredje Susanne Bier-film efter Brødre (2004) og Hævnen (2010). 

Frisk fra årets største biografsucces Kvinden i buret kan publikum også glæde sig til at opleve Nikolaj Lie Kaas som den utilregnelige Tristan.  Nikolaj Lie Kaas når lige at afslutte optagelserne til film nr. 2 i Afdeling Q-serien, Fasandræberne, inden han skal medvirke i EN CHANCE TIL.

I filmens kvindelige hovedrolle som Andreas’ kone Anne bliver der gensyn med en af Sverige største stjerner, den smukke Maria Bonnevie. Hende kender vi herhjemme fra store hovedroller i Ole Bornedals Jeg er Dina, Bille Augusts Jerusalem og Søren Kragh-Jacobsens Det som ingen ved

I en anden stor rolle bliver der spektakulær filmdebut til den internationale topmodel Lykke May, der flyver hjem fra New York hvor hun bor fast.  Lykke May har lavet et hav af internationale kampagner både i udlandet og herhjemme. De sidste par år har hun været Assistant Director på det berømte galleri The Hole i New York og arbejder i dag som freelance-kurator og skribent i kunstverdenen.  

I øvrige roller medvirker bl.a. Kirsten Lehfeldt, Søs Egelind og Bodil Jørgensen.

EN CHANCE TIL produceres af Zentropa Entertainments14 og startede optagelser i fredags på Sydfyn.