en-chance-til-fotocredit-henrikpetit

Susanne Biers EN CHANCE TIL får verdenspremiere i morgen – trailerpremiere i dag

08.09.2014

I morgen er en stor dag for Susanne Bier og Zentropa! Det er dagen, hvor hendes nye danske drama EN CHANCE TIL får verdenspremiere på filmfestivalen i Toronto.

Hele den internationale filmverden er samlet i Canadas største by, hvor den stjernespækkede danske film får premiere i "Special Presentation"-sektionen under overværelse af Susanne Bier og hovedrolleindehaver Nikolaj Coster-Waldau.

I anledning af verdenspremieren i morgen er der i dag dansk premiere på filmens trailer til det danske marked, og dermed får forventningsfulde biografgængere for første gang et indtryk af filmen. Traileren efterlader ingen tvivl om, at EN CHANCE TIL er et følelsesmættet, nervepirrende drama, hvor skuespillere som Nikolaj Coster-Waldau, Ulrich Thomsen, Maria Bonnevie, Nikolaj Lie-Kaas og Lykke May Andersen får lov at folde sig helt ud.

Trods der er næsten et halvt år til den danske biografpremiere, er filmen allerede blevet en international festivalsucces. Efter Toronto har filmen europapremiere på filmfestivalen i San Sebastián 20. september, og filmen er også netop udtaget til London Film Festival, hvor den vises i midten af oktober.