flaskepost-fra-p-still-fotograf-henrik-ohsten

Teaser trailer fra FLASKEPOST FRA P i biograferne i dag!

24.09.2015

Nu lyder startskuddet på kampagnen til næste års mest ventede danske biograffilm. Efter Fasandræberne sidste år solgte 768.000 billetter herhjemme og blev årets største biografsucces i Danmark, er forventningerne skyhøje til Zentropas FLASKEPOST FRA P, den tredje film i Jussi Adler-Olsens bestsellerserie om Afdeling Q.

I biografer over hele landet kan publikum fra i dag se teaser traileren til filmen, som får premiere den 3. marts 2016. I teaser traileren ser vi en flaskepost synke til bunds, mens den begynder at afgive blod, og til sidst afslører indholdet af brevet i flasken: ”Hjælp”.



Handlingen
Søskendeparret Samuel og Magdalena, som er opvokset i en religiøs menighed i Danmark forsvinder pludseligt. Og på Københavns Politigård dukker en 8 år gammel flaskepost op med et råb om hjælp fra en dreng i fangenskab.

Carl Mørck og hans assistent Assad fra politiets Afdeling Q finder hurtigt ud af, at der er en forbindelse mellem de to sager, og det lykkes dem at grave sig ind i det religiøse samfund og komme på sporet af en mand, der trækker et årelangt spor af bortførelser og mord efter sig. Mord som aldrig er blevet anmeldt, da han angiveligt hver gang bortfører to børn fra meget religiøse familier, slår det ene barn ihjel og kræver tavshed og en stor løsesum for det andet.  Tiden er knap og i jagten på at finde børnene før det er for sent, må Carl Mørck sande, at det at tro på noget er tæt forbundet med livet og døden.